Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Glazer byr igjen

Malcom Glazer vil gi 9,3 milliarder kroner for Man U.

(Dagbladet.no): Den amerikanske mangemilliardæren Malcom Glazer lar seg ikke skremme av Manchester United-fansen.

For tredje gang legger Glazer inn et bud på å kjøpe deler av klubben. Denne gang har Glazer samlet sammen et fond på hele 9,3 milliarder kroner, melder The Telegraph.

United-fansen ble i fjor rasende da amerikaneren ville kjøpe opp eierandelene til den irske duoen John Magnier and J. P. McManus. Nå forsøker han seg altså likevel på nytt.

- Forstår ikke denne mannen et nei? Vi har gjort det helt klart hva vi mener om ham. Vi vil ikke at han skal involvere seg i klubben vår. Vi ser ikke hvordan han på noe vis kan tjene klubben, uttaler Jules Spencer, formann i Independent Manchester United Supporters\' Association (IMUSA).

Budet er lagt inn av to av Glazers sønner, Joel og Avi. Og for å selge ideen til fansen, har Glazerfamilien forsikret dem om at de skal investere i nye spillere. De har også gitt et løfte om å høyne reklameinntekter til klubben.

Glazer, som allerede eier 28,1 prosent av United, lover også at han skal legge 45 millioner pund i ombygging av Old Trafford. Stadion skal etter planen utvides med 7900 nye seter - til totalt 76 000 seter.

Glazer håper styret i klubben vil ta en avgjørelse i løpet av kommende uke. The Telegraph skriver at det er tvilsomt om styret vil kunne klare å si nei til et så stort tilbud.

Demonstrerte: ManU fansen demonstrerte forrige gang Glazer la inn bud på klubben.
Trosser fansen: Malcom Glazer trosser fansen og legger inn sitt tredje bud.