Glede i Frankrike og Marseille

MARSEILLE (NTB): Franske aviser er veldig fornøyd med VM-trekningen, og i Marseille jubler man ekstra. Der får man se Frankrikes første kamp, deretter England, Nederland og så Brasil mot Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Marseille bringer lykke, skriver La Provence over halve forsiden og sikter til at Frankrike kom i en «lett» gruppe med Sør-Afrika, Saudi-Arabia og Danmark.

Brasil og Norge spilte VM-kamper på Stade Velodrome allerede i 1938, og er ifølge avisa for faste gjester å regne. Ronaldo var banens beste i oppvisningskampen torsdag, og Frode Grodås stengte Europa-målet i andre omgang. 23. juni får de med seg alle sine lagkamerater.

Norge skal ikke vente for mye støtte, selv om man i Marseille finner både Narvik-plassen og et byflagg som til forveksling er likt det norske.

Kjedelig lag

- Norge var et av de kjedeligste lagene i forrige VM, selv om deres supportere lot seg rive med. Det er siste kamp i gruppa, og Norge kan ha behov for et godt resultat for å gå videre. Det blir nok opp til Brasil å gjøre kampen til en fest, mener La Provence.

Avisa ønsker ikke Norge videre, selv om det kanskje mest er for å få se flere lag i byen.

- I åttedelsfinalen kan vi regne med at Italia kommer hit. Motstander blir lag nummer to i gruppe A, og vi håper at det blir Skottland eller aller helst Marokko med franskmannen Henri Michel på trenerbenken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer