- Gleder meg altfor mye

Susann Goksør Bjerkrheim (29) er tilbake på landslaget - ti måneder etter at korsbåndet røk i seriekamp mellom Nordstrand og Tertnes. I dag får hun beskjed om å bli med til prøve-OL i Sydney. - Det skal bli kjempegøy, sier Susann.

Susann har ikke spilt landskamp siden Norge tapte med 12 mål for Danmark i begynnelsen av oktober i fjor.

- Det blir veldig spesielt. Kunsten blir å styre seg og ikke gjøre noe dumt.

Før skaden var Susann landslagets ubestridte kaptein. I hennes fravær var det Kjersti Grini som vikarerte. Nå går det mot delt løsning - tror Susann.

Bra form

- Det er ingen prestisje å være kaptein. Kjersti og jeg vil utfylle hverandre fint. Det spiller mindre rolle hvem av oss som har bindet på armen, sier Susann til Dagbladet.

Korsbåndet er helt i orden, og Susann strutter av treningsiver og spilleglede. I Skjærgårdslekene forrige helg siden spilte hun sine første klubbkamper etter skaden. Og ifølge Susann sjøl gikk det ikke så verst.

- I en av kampene var jeg toppscorer. Høyre-venstre-finta gikk også bra.

Ny rekord

Nå gleder Susann seg til å møte de mange nye jentene som er kommet til siden hun sist spilte landskamp.

- Det skal bli skikkelig artig å trene og spille sammen med ungjentene. De er tøffere enn før og går nå rett inn på laget og gjør en jobb, sier Susann.

I høst sletter hun Heidi Sundals rekord på 274 landskamper.

- Jeg har 267 og er innstilt på å slå Heidi så fort som mulig.

- Men for å være helt ærlig: Som alle de andre, må også jeg kvalifisere meg for VM-troppen. Prøve-OL blir viktig for meg. Der er her jeg må prestere noe for å komme i betraktning.