- Gleder meg sinnsykt!

Marco Tagbajumi klar for Strømsgodset

NY KLUBB:  Marco Tagbajumi (til høyre) er klar for Strømsgodset - Foto: EPA/GERRY PENNY
NY KLUBB: Marco Tagbajumi (til høyre) er klar for Strømsgodset - Foto: EPA/GERRY PENNY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Strømsgodset bekrefter at 27-åringen kommer på lån ut sesongen fra kypriotiske AEL Limassol. Han deltok på dagens trening med Strømsgodset og vil være i troppen til helgens kamp mot Start.

Tagbajumi spiller primært spiss, men kan også bekle en kantrolle.

Fortid i Skeid

Tagbajumi har tidligere spilt guttefotball for Skeid, men forlot Norge som 17-åring. Siden har han spilt på seg et rykte som en stor, sterk og målfarlig angriper. Med 17 mål på 32 kamper for Ermis Aradippou ble han toppscorer i den kypriotiske toppserien i sesongen 2013/2014. Han håper å kunne få bidra med dette allerede mot Start til helgen.

- Jeg gleder meg utrolig til å spille for Strømsgodset og bidra til å ihvertfall nå kvalifisering til Europa League, forteller Tagbajumi til Dagbladet. Angrepsspilleren kan vise til erfaring i den kontinentale cupen med AEL Limassol, og har spilt mot lag som Tottenham og Zenit St. Petersburg.

Hjemkomst

Til tross for opphold i land som England, Portugal og Italia legger ikke Tagbajumi skjul på at det er nå han kommer hjem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.