Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gleder meg voldsomt til i kveld!

Når dette skrives vet jeg ennå ikke resultatet fra Leeds- Arsenal på Elland Road. Og for å være helt ærlig, det spiller ikke så stor rolle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For det eneste vi i Manchester United må konsentrere oss om, er å gjøre jobben best mulig for vår egen del. Og uansett hva Arsenal har gjort, så blir ikke ligaen avgjort før på søndag.

  • Kveldens kamp blir veldig spesiell for de fleste av gutta i United. Det blir gjensyn med vår egen Kiddo. Brian Kidd var assisterende manager under Alex Ferguson i en årrekke i United før han ble manager i Blackburn midt i denne sesongen. Og derfor har de fleste av oss et spesielt forhold til Kiddo. Svært mange hadde han fra dag en i klubben.
  • Jeg husker godt da ryktene begynte å gå om at han var aktuell som erstatter for Hodgson. Det kom som en stor overraskelse. Ikke fordi Kiddo ikke var egnet til jobben, men fordi han rett og slett var så inngrodd i vårt system. Han hadde spilt i United selv, og var dessuten den som sto oss nærmest. Han trente oss hver dag fordi Ferguson også driver en del kontorarbeid. Dessuten var Kiddo veldig godt likt av alle spillerne.
  • Avisene skrev at Brian Kidd var heteste kandidat til managerjobben i Blackburn, og vi merket at noe var i gjære. Vi hørte om møter, samtaler og alle slags rykter. Og da han plutselig kom for seint til en kamp på grunn av ett eller annet møte, skjønte vi at noe var på gang.
  • Da han sto i garderoben og sa - «Gutter, jeg har takket ja til managerjobben i Blackburn, jeg har hatt min siste trening med dere» - ble det stille.

Der og da var det ikke ikke 20 tøffe menn som tok farvel, men 20 gutter som var lei seg. Vi ønsket han lykke til og skjønte at det var et steg videre i karrieren.

  • I kveld kan vi imidlertid ikke ønske lykke til med noe som helst. Nå er situasjonen den at vi må vinne. Og gjør vi det rykker Blackburn ned. Selv om jeg i hele sesongen har håpet på gode resultater for Kiddo I Blackburn, er det slutt nå.
  • Brian Kidd kan fortelle Blackburn-spillerne ting om Manchester United som ingen annen manager kan. Han er en veldig flink motivator. Og derfor blir det en killer av en kamp.

Jeg gleder meg voldsomt til i kveld.