Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Gleder oss sinnssykt

Brann må klare seg uten måltørste Robbie Winters i den første Royal League-kampen - men gleder seg likevel.

BERGEN (Dagbladet): -  Spill i Royal League vil gi oss en gyllen anledning til å strekke oss enda litt lenger. Om vi klarer å komme oss videre fra gruppespillet, vil vi få solid kamptrening mot gode lag i mars. Vi gleder oss sinnssykt, sier Brann-treneren.

Mons Ivar Mjelde trakk i går spillerne tilbake til virkeligheten og hverdagen. I harde regnbyger slet norgesmesterne seg gjennom en tung treningsøkt på Stemmemyren.

-  Vi må klare oss uten Robbie Winters. Han har fått ei sprøyte og må roe ned for å lege lyskeproblemene sine. For øvrig regner jeg med å stille med fullt lag. Jeg tror de fleste spillerne allerede er i ferd med å komme ned på jorda etter all entusiasmen og oppmerksomheten vi har fått etter cupgullet, sier Mjelde.

Han har sett et videoopptak av Halmstad i kamp, og regner laget som et typisk 4- 4- 2-lag som angriper på samme måte som Brann.

-  De har to arbeidsomme og bevegelige spisser og en dyktig tekniker på venstre flanke. Det er mulig de satser på å kontre mot oss, men det gir trygghet at vi kjenner spillestilen deres, sier Mjelde.

Fram til i går var det solgt 9000 billetter til kampen i morgen kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media