FORLATER STABÆK: 
Stabæks Palmi Palmason blir lagkamerat med Frode Kippe i Lillestrøm. Han er foreløpig siste Stabæk-mann som er klar for ny klubb.
Foto: Lise Åserud / SCANPIX
FORLATER STABÆK: Stabæks Palmi Palmason blir lagkamerat med Frode Kippe i Lillestrøm. Han er foreløpig siste Stabæk-mann som er klar for ny klubb. Foto: Lise Åserud / SCANPIXVis mer

- Gleder oss til å se ham i LSK-drakta

Pálmason ferdig i Stabæk.

Stabæks Pálmi Rafn Pálmason (27) har skrevet under på en treårsavtale med Lillestrøm.

Det meldte LSK på sitt nettsted tirsdag. Islendingen blir dermed å finne på Åråsen når Lillestrøm starter sesongoppkjøringen 9. januar 2012.

- Vi er veldig godt fornøyde med at han kommer til oss. Vi gleder oss til å se ham i LSK-drakta, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

Pálmason har spilt for Stabæk siden 2008 da bæringene vant gull i eliteserien. Midtbanespilleren scoret det året et svært viktig mål på overtid mot 2007-mester Brann i den 24. serierunden. Scoringen sikret langt på vei Stabæks første eliteseriegull.

Før tiden i Stabæk har Pálmason spilt for Valur, KA Akureyri og Völsungur i hjemlandet. Kontrakten hans med Stabæk går ut ved nyttår, og Pálmason går dermed gratis til Lillestrøm.

(NTB)