- Gleder oss til å slå RBK

BERGEN (Dagbladet): Raymond Kvisvik (25) og Hassan El Fakiri (22) gleder seg til å møte Rosenborg på Lerkendal i andre serierunde. - Vi skal løpe fra dem og score flere mål, sier de med bergensk selvtillit.

Et knallhardt treningsprogram i vinter og tre ukers lett trening før seriestart, og vips var Brann i kjempeform.

Etter 4-1 over Viking, sto Fotball-Bergen på hodet i går.

- Forventningene kjenner ingen grenser her i byen. Vi har selv bidratt til det ved å si at vi skal kjempe helt i toppen, men sånn er det, sier Kvisvik.

Arbeidsjernet og supertalentet Hassan El Fakiri gleder seg stort over entusiasmen blant hjemmepublikummet i Bergen. I går fikk han gratulasjoner fra tilfeldig forbipasserende da han viste seg på Fisketorget.

- Kjempegøy

- I Lyn hadde vi på det meste 300 til 400 tilskuere på Ullevaal. Her i byen er folk skikkelig engasjert. Det var kjempegøy å spille på Stadion med så stor stemning på tribunene. Jeg kunne godt ha tenkt meg å spille hele sesongen for Brann, men det blir ikke mulig nå. Etter ti seriekamper reiser jeg til Monaco for å finne et sted å bo før oppkjøringen starter i den nye klubben, sier Hassan.

Mini gratulerte

Han har oppnådd stor respekt i Brann og Raymond Kvisvik er ikke den som sparer på superlativene.

- Vi må lede med 10- 15 poeng når Hassan reiser for å kunne vinne serien.

Søndag kveld, etter 4-1-seieren mot Viking, fikk «Super-Ray» en tekstmelding fra Mini.

- Han gratulerte med seieren og avsluttet med «Lerkendal venter». Vi er klare og forstår at Rosenborg har forsterket laget etter at Mini la opp. Vi håper alle 10000 fra Stadion søndag reiser til Trondheim for å hjelpe oss. I fjor slo vi dem i begge seriekampene og har som mål å gjenta det i år, sier Kvisvik.

El Fakiri er også optimist.

- Det skal bli vanskelig å stoppe oss hvis systemet vårt fungerer som mot Viking. Det gjelder å treffe med løpene. Da er vi snart bak forsvaret til Rosenborg og klare for å slå baller inn til spissene foran mål. Da er vi farlige, sier han.

El Fakiri har bestemt seg for å spille landslagsfotball for Marokko om det kommer en slik forespørsel.

Proffdrøm

- Jeg vil gjøre det fordi jeg har mine røtter og størstedelen av familien min der, forklarer han.

- Det gleder meg. Da får jeg en konkurrent mindre i min kamp for å komme med på det norske landslaget, sier Kvisvik. Han fikk prøve seg åtte minutter på La Manga i vinter, men håper det kan bli mer på sikt.

- Det gjelder å gjøre så godt en kan i Brann. Hvis jeg lykkes her, vil kanskje en proffdrøm i utlandet og landslagsspill bli virkelig for meg også.

- Alternativet er at Greåker trenger en forsterkning. Mye kan skje, sier Kvisvik.

GLADE GUTTER: Raymond Kvisvik og Hassan El Fakiri gledet seg over fotballfeberen i Bergen i går. De ser fram til seg til å møte Rosenborg søndag.