Gleder seg til å se Hysén krype

Svensken trodde ikke på Rosenborg.

LONDON (Dagbladet.no): I går kveld måtte den tidligere Liverpool-helten Glenn Hysén spise i seg sine ekspertord -og forberede knebeskytterne.

Som fotballekspert for Viasat i Sverige lovet han Aftonbladet å krabbe 12 mil om Rosenborg tok poeng på Stamford Bridge.

I dag vet vi alle hvordan det gikk, og Hysén selv hevdet i går kveld at han ikke kunne trekke seg fra løftet.

Overfor sine kolleger i TV3 antydet han derimot at det er mulig at han heller krabber fra et hotell i Trondheim til Lerkendal i forbindelse med neste Champions League-runde.

I Rosenborg-leiren vakte det munterhet da Dagbladet.no i morges kunne fortelle om Hysèns løfte.

- Hva? Sier du det? Skal han krabbe tolv mil? gliser Vidar Riseth.

RBK-stopperen sier ikke noe på at Hysén fikk nedforhandlet avstanden til en eventuell krabbetur fra Trondheim sentrum til Lerkendal.

- Det kan bli moro lell, det.

STORT NAVN: Glenn Hysén er tidligere Liverpool-spiller og kjenner godt til engelsk fotball. Men ikke godt nok til at han unngår en ydmykende krabbetur. Arkivfoto: DAGBLADET
STORT NAVN: Glenn Hysén er tidligere Liverpool-spiller og kjenner godt til engelsk fotball. Men ikke godt nok til at han unngår en ydmykende krabbetur. Arkivfoto: DAGBLADET Vis mer

Sportsdirektør i Rosenborg Knut Torbjørn Eggen har hatt det mye moro med Hysén mens de begge jobbet for Viasat. Nå ser Eggen for seg at krabbeturen kan bli en ny god historie å ta med seg.

- Vi får ta turen ned til Göteborg og se om han ligger på alle fire, smiler Eggen.

Og det er kanskje ikke så rart at Hysén var så kjepphøy før matchen, skal vi tro sportsdirektøren:

- De fleste mislykkes jo på Stamford Bridge, så det er kanskje ikke så rart at han trodde vi også skulle mislykkes?

Gleder seg til å se Hysén krype
VIL SE PÅ: Knut Torbjørn Eggen kjenner Glenn Hysén godt fra TV3, og han på trekke på smilebåndet når han hører hva svensken har lovet.
INGEN NÅDE: Svenske Aftonbladet.se ba i går Glenn Hysén om å begynne å krabbe.