HISTORISK: Muhamed Keita blir den yngste Godset-spilleren noensinne som runder 100 toppseriekamper. Mannen som hadde den tidligere rekorden, Odd Arild Amundsen, var en del av Godsets aller beste generasjoner gjennom tidene og vant blant annet liga- og cup- gull i 1970. Foto: NTB Scanpix
HISTORISK: Muhamed Keita blir den yngste Godset-spilleren noensinne som runder 100 toppseriekamper. Mannen som hadde den tidligere rekorden, Odd Arild Amundsen, var en del av Godsets aller beste generasjoner gjennom tidene og vant blant annet liga- og cup- gull i 1970. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Glem 70-tallet! Nå er det vår tur

Keita tenker ikke på gamle Godset-helter.

(Dagbladet): Strømsgodset - Molde direkte i Dagbladets livestudio fra kl. 1900.

Muhamed Keita (22) blir historisk i kveld. Ifølge Drammens Tidende blir han den yngste Godset-spilleren noensinne som runder 100 toppseriekamper.

Mannen som hadde den tidligere rekorden, Odd Arild Amundsen, var en del av Godsets aller beste generasjoner gjennom tidene og vant blant annet liga- og cup- gull i 1970.

Skulle Keita og Godset vinne mot Molde i kveld vil de være med i gullkampen for fullt. Keita vet og tenker imidlertid lite på 1970-generasjonen.

- Glem 70-tallet! Nå er det vår tur, sier Muhamed Keita til Drammens Tidende.

- Vi kan ikke drømme om 70-tallet hele tiden. De vant serien da og skal selvsagt være glad for det. Nå skal vi skrive vår egen historie, sier 22-åringen.

Keita vil helst ikke se tilbake på gamle meritter, han vil se fremover. På spørsmål om han vet mye om klubbens historie svarer han:

- Jeg har fått en bok, men jeg setter meg ikke ned og leser i den. Jeg er ikke så opptatt av historie. Jeg er mer opptatt av hva som skal skje i fremtiden.

Om kveldens kamp mot Molde er det bare en ting som gjelder for Keita og Godset:

- Det eneste som gjelder mot Molde er tre poeng. Vinner vi er vi fortsatt med. Taper vi er nok gullet kjørt, sier Keita.