I RAMPELYSET:  Luis Suarez har for vane å dukke opp i begivenhetens sentrum. FOTO: REUTERS/Darren Staples
I RAMPELYSET: Luis Suarez har for vane å dukke opp i begivenhetens sentrum. FOTO: REUTERS/Darren StaplesVis mer

- Glem Bale og van Persie. Suarez er årets spiller

Redknapp er ikke i tvil.

(Dagbladet): I sin spalte i Daily Mail hyller Jamie Redknapp Luis Suarez. Han mener Liverpools toppscorer bør bli årets spiller i Premier League.

- Jeg ville stemt på ham. Ikke bare fordi jeg har spilt for Liverpool i elleve år, bedyrer Redknapp.

- Jeg synes ikke det er noen tvil. Han ER årets spiller, slår Redknapp fast.

I spalten legger Redknapp vekt på at Suarez er toppscorer for en klubb i utvikling, og har dratt laget etter seg hele sesongen.

- Kan du se for deg hvor Liverpool kunne ha vært uten hans eksplosive spillerstil og mål, spør Redknapp.

Ujevne Bale Det har vært heftige diskusjoner om hvem som vil bli årets spiller den siste tiden. Det er bare en uke igjen til alle spillerne i ligaen skal stemme på sin favoritt.

Redknapp minner om at spillerne skal kåre årets spiller i Premier League. Ikke den som har vært best nylig.

-Det skulle utelukke Gareth Bale, som har vært en sensasjon, men bare siden Spurs spilte uavgjort mot Norwich 30.januar, sier Redknapp, som også mener at van Persie burde ha gjort mer for serieleder Manchester United.

- Han har bare scoret ett mål på de siste ni kampene etter et fyrverkeri av en start. Han spiller for et av de beste lagene i landet, hvor han ofte får store sjanser, fortsetter Redknapp.

Stopper seg selv? Selv om Redknapp mener Suarez burde få tittelen, er han ikke så sikker på om spillerne i Premier League mener det samme.

- Det er bare en ting som kan stoppe ham fra å bli årets spiller, og det er spillerne i Premier League. Han er ikke populær overalt etter episoden med Patrice Evra i fjor. Jeg kan også tenke ut elleve Spurs-spillere som kanskje ikke vil stemme på ham etter oppvisningen på søndag, sier Redknapp.