Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Glem cupfinalen!

Molde og Stabæk kjemper om sølvet i morgen.

GLADE GUTTER: Molde har overtaket i kampen om sølvmedaljene og mye er gjort hvis de klarer å slå Stabæk i morgen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX .
GLADE GUTTER: Molde har overtaket i kampen om sølvmedaljene og mye er gjort hvis de klarer å slå Stabæk i morgen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX . Vis mer

|||(Dagbladet.no): I morgen kan mye være gjort i kampen om sølvmedaljene i årets tippeliga. Molde tar i mot Stabæk og trener Kjell Jonevret ber moldenserne komme seg på kamp.

- Ingen kan unngå å høre alt pratet om cupfinale på byen og her på huset. Men vi håper at folk for en dag glemmer det og kommer for å støtte laget vårt. Vi håper vi kan lage en kjempefest igjen, sier Jonevret til moldefk.no

Stabæk på seiersbølge
I april slo Molde bærumslaget 3-2 på Telenor Arena og Jonevret har stor tro på at laget hans er best, også i morgen.

- At vi kjemper om sølv med tre serierunder igjen er «jättekul». Det er en tøff utfordring for oss å møte laget som jager oss mest akkurat nå. Vi vet vi er bra hjemme. Stabæk har vært gode i det siste, men vi slo dem borte og vi kan slå dem igjen, sier Jonevret.

Molde har tapt de tre siste seriekampene for Odd, Rosenborg og Tromsø. 13. september var sist gang de vant en seriekamp, hjemme mot Strømsgodset. Men seier i cupens semifinale mot Vålerenga 23. september bør likevel ha gitt dem en god porsjon selvtillit.

I morgen spiller de uten Makhtar Thioune, som er utestengt i én kamp etter bråket med Sead Ramovic.

Stabæk derimot har vunnet sine tre siste seriekamper, mot Fredrikstad, Strømsgodset og Odd.

- Vi biter dem i ræva

Molde ligger på andreplass med 47 poeng, like mange har Stabæk på plassen bak. Stabæks assistenttrener Geir Bakke mener en seier i morgen vil ha avgjørende betydning for hvem som ender opp med sølvmedaljene.

- Det er ingen tvil om at den som vinner der, ligger veldig godt an for å ta sølvplassen. De ligger på sølvplass, men vi ligger bak der og biter dem i ræva, sier Bakke til klubbens hjemmeside.

Han er optimist foran morgendagen og mener laget har vist god utvikling i år.

- Vi har hatt framgang hele sesongen, flere unggutter har vist seg fram og er under god utvikling. Formen svinger hos alle lag, men totalt sett har det vært en bra utvikling. I morgen gjelder det å finne den rette balansen mellom det offensive og det defensive. Vi vet hva Molde er gode på og må demme opp for det, sier Bakke.

Kampen mellom Molde og Stabæk spilles i morgen klokka 16 og går direkte på NRK.

STOLT: Moldetrener Kjell Jonevret jubler etter å ha slått Vålerenga i semifinalen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
STOLT: Moldetrener Kjell Jonevret jubler etter å ha slått Vålerenga i semifinalen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling