Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Glem el-sjokk-fotball. Se gutta som spiller med en brennende ball

- Hva skjer med hodespillet?

(Dagbladet): I fjor ga «Golden Goal»-gutta tidligere fotballspillere elektrosjokk på banen. Videoen ble en hit også utenfor Norges grenser.

Denne uka gjorde de det samme på håndballbanen, i forbindelse med oppgjøret mellom Larvik og Tertnes.

Men i Indonesia har vi funnet noen som drar den enda litt lenger. Der spiller en gjeng skolegutter med en brennende ball. Det høres ut som en forferdelig straff, men det skjer faktisk i forbindelse med en feiring. Og så er det en liten test på hvor smerteterskelen deres er.

Anne Sturød og Petter Veland fra Cmore besøker ukas «Fotballfeber». De diskuterer ildfotballen, og sveiper også innom VM-kvalifiseringen - og Tarik Elyounoussis forsøk på en hjertelig feiring.

De to har ulike forklaringer på håndbevegelsene.

Sturød og Veland er henholdsvis programleder og ekspert for Cmores La Liga-sendinger.

Da Real Madrid- og Spania-keeper Iker Casillas møtte opp til landslagssamling i Frankrike-trøye, begynte folk å lure. Vi spør våre gjester hva de tror er årsaken bak klesvalget.

«Fotballfeber» tar også opp helgas serierunde, med hovedfokus på storkampen mellom Strømsgodset og Molde. Avgjøres gullkampen på Marienlyst på søndag? Sturød og Veland røper at de har hver sin gullfavoritt.

I ukas sending får du også møte Milans 14 år gamle stortalent, som allerede blir sammenliknet med spillere som Lionel Messi og Zlatan Ibrahimovic.