Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

– Glem Fabregas!

Klar melding fra Arsene Wenger til Real Madrid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal-manager Arsene Wenger heller kaldt vann i Real Madrid-årene. – Cesc Fabregas er ikke til salgs!

Spilleren, som er født og oppvokst i Katalonia og ble hentet fra Barcelona til Arsenal som 16-åring, er en populær 19-åring.

Erkerivalen til gamleklubben Barcelona, Real Madrid, er en av dem som beundrer midtbanespilleren. Som en del av valgflesket lovte Ramon Calderon å hente den spanske landslagsspilleren til Real Madrid om han ble valgt til president. Det ble han.

Men Calderon klarer neppe å innfri det valgløftet.

– Jeg vil gjøre det helt klart at Cesc Fabregas ikke er til salgs, og at vi ikke vil lytte til et eneste tilbud på han, sier Arsene Wenger til Arsenals hjemmeside.

Fabregas sa allerede da han fikk debuten for London-klubben, at han en gang i framtiden ville returnere til Spania. Etter Real Madrid-ryktet ble kjent ble dette brukt som om at han var interessert i en overgang til Madrid allerede nå. Det har aldri vært tilfelle.

– Siden han gjorde sin debut for nesten tre år siden har han utviklet seg bemerkelsesverdig bra, og spillet hans ga han også en fortjent plass i den spanske VM-troppen. Som 19-åring representerer Cesc framtiden i Arsenal, og vi ser fram til å ha ham som en viktig del av planene i mange år framover, sier franskmannen.

Unggutten fikk spilletid for Spania under årets VM. Og en av dem som lot seg imponere var ingen ringere enn Diego Maradona, kåret til tidenes beste fotballspiller.

ETTERTRAKTET: Arsenals midtbaneelegant Cesc Fabregas blir værende i Arsenal, forsikrer Arsene Wenger. Foto: REUTERS
ETTERTRAKTET: Arsenals midtbaneelegant Cesc Fabregas blir værende i Arsenal, forsikrer Arsene Wenger. Foto: REUTERS Vis mer

(ANB)