- EN ÆRE: Hull Citys midlertidige manager Mike Phelan er stolt over prisen. Foto: AFP / Lindsey PARNABY / NTB Scanpix
- EN ÆRE: Hull Citys midlertidige manager Mike Phelan er stolt over prisen. Foto: AFP / Lindsey PARNABY / NTB ScanpixVis mer

PREMIER LEAGUE

Glem Guardiola og Mourinho - midlertidig sjef ble månedens manager

Mike Phelan er stolt.

Hull-manager Mike Phelan ble stemt fram som månedens manager i Premier League, mens Raheem Sterling fikk spillernes pris i august.

Phelan tok over ansvaret i Hull etter at Steve Bruce forlot klubben like før sesongstart og har ført det nyopprykkede laget til to seirer på de tre første seriekampene.

- Det er en ære, og det er noe du ikke forventer når du er fungerende manager. Det er et kompliment til klubben og spillerne for innsatsen som har gitt meg denne prisen, sier Phelan til Premier Leagues nettsted.

- Det har vært en turbulent sommer. Vi hadde få spillere tilgjengelig, men de har løst oppgaven godt, og det har gitt oss en god start.

Phelan konkurrerte ikke med hvem som helst. De tre øvrige nominerte var Antonio Conte (Chelsea), Pep Guardiola (Manchester City) og José Mourinho (Manchester United). Det er annen gang i historien en Hull-manager vinner prisen. Phil Brown vant i september 2008.

Sterling ble stemt fram som månedens spiller i august. Manchester City-spilleren har scoret to mål og levert én målgivende så langt.

De andre nominerte var Eden Hazard (Chelsea), Antonio Valencia (Manchester United) og Curtis Davies (Hull).

Cristhian Stuanis mål for Middlesbrough mot Sunderland ble månedens mål.

(NTB)