- Glem nå han, da

- Alle spør meg om John Carew, men glem nå han da, sier Steffen Iversen. - Jeg vet ikke engang om jeg savner ham.

LA MANGA (Dagbladet): Steffen Iversen var spilleren som klarte å holde John Carew unna John Arne Riise da det famøse bråket - det som ledet til at Carew seinere slo ned Riise i den norske spillerbussen - startet under landslagstreninga i Drammen 8. september. Der og da trodde Steffen Iversen det hele var en fleip. Men da slagene falt, og John Carew ble kastet ut av Norges landslagstropp, skjønte han fort alvoret.

Og at det ville få alvorlig etterspill.

Fortsatt kamerat

Men Steffen Iversen er ikke i Spania for å rippe opp i gamle og godt gående problemer. Han er her for å prøve å hjelpe Norge til EM. Og mange mener det er på tide at han gjør en skikkelig landskamp igjen.

Etter to år med stort sett bare problemer.

- Jeg er fortsatt kamerat med John (Carew), men jeg tenker ikke på det her, sier Steffen Iversen til Dagbladet. - Jeg vet ikke engang om jeg savner ham i troppen. Og derfor vil jeg ikke snakke om det nå - det er ikke derfor vi er her.

- Det der med John får vi ta en annen gang.

Tirsdag ble Steffen Iversen sitert på at han skylder Nils Johan Semb en god landskamp etter alle problemene han har hatt. Wolverhampton-spissen har jo i alle Sembs landslagsår vært en av trenerens favorittspillere. Men det sitatet mener Steffen er tatt ut av løse lufta.

Mye plaget

Han skylder ikke noen noe som helst.

- Jeg har alltid gjort så godt jeg kan, sier han til Dagbladet. - Og jeg er ikke den eneste spilleren som har hatt Sembs tillit. Men jeg har vært mye plaget og har vel egentlig ikke vært i skikkelig god form på to år.

- Nå føler jeg meg derimot veldig bra.

- Du blir sett på som Sembs gullgutt?

- Det bryr jeg meg ikke om. De som ser det på den måten, får bare gjøre det. For sjøl er jeg bare opptatt av at jeg endelig ikke har noen plager - verken i muskler, ledd eller ryggen. Og at jeg skal gjøre alt jeg kan for å spille godt, om jeg blir tatt ut på laget.

- Hvordan ser du på kampen?

- Jeg tror vi har en god sjanse. Og får vi bare et godt resultat på lørdag, hvilket jeg tror er fullt mulig, kan det bli skikkelig moro i Oslo. For der venter det over 25000 nordmenn på tribunene som ønsker at Norge skal gå til EM.

- Og forhåpentligvis to kuldegrader - minst. Da får nemlig Spania det de frykter mest, sier Steffen Iversen.

GULLGUTT: Steffen Iversen blir omtalt som landslagssjef Nils Johan Sembs gullgutt. Det bryr han seg lite om. Han er bare opptatt av å hjelpe Norge til EM, og at han er i bedre form enn på lenge.