Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Glem Suarez og Sturridge. Denne duoen skal gjøre Liverpool enda mer populær

Tidligere Miss World får selskap av amerikansk «nysignering».

RADARPAR: Amanda Burden og Rosanna Davison skal lede sendinger på Liverpools egne TV-kanal. Foto: facebook.com/liverpoolfc / AP Photo/str
RADARPAR: Amanda Burden og Rosanna Davison skal lede sendinger på Liverpools egne TV-kanal. Foto: facebook.com/liverpoolfc / AP Photo/str Vis mer

(Dagbladet): Liverpool har fått en meget god start på sesongen, og etter at 15 kamper er unnagjort ligger laget fra Merseyside på en kruttsterk annenplass, fem poeng bak ligaleder Arsenal.

Bare Manchester City har scoret flere mål enn de rødkledde, og av de 34 ligamålene har Luis Suarez og Daniel Sturridge stått bak 24.

Men radarparet på topp er ikke de eneste som skal sikre en økning i Liverpools tilhengerskare. Liverpool TV har nemlig denne uken også sikret seg en nysignering.

Ble stoppet på gata Denne uken ble det nemlig klart at klubben har sikret seg tjenestene til amerikanske Amanda Burden til å representere klubbens tv-kanal i USA. Hun blir dermed kollega med Rosanna Davison som ble med på laget tilbake i oktober.

Burden sier selv til klubbens offisielle hjemmesider at hun ser fram til å jobbe for en så «kjent klubb som Liverpool».

- Det var så mange som stoppet meg i gatene på Manhattan og i Brooklyn, bare fordi jeg hadde på meg en Liverpool-drakt. Det viser hvor populær klubben er i ferd med å bli her borte, sier hun.

Miss World Irske Davison, som ble kåret til Miss World tilbake i 2003, ble en del av Liverpool TV tilbake i oktober. Da hadde hun allerede laget to programmer som omhandlet Liverpools største irske og utenlandske spillere gjennom tidene.

RADARPAR II: Luis Suarez og Daniel Sturridge har vært i blendende form for Liverpool så langt i år, og scoret 24 av klubbens 34 seriemål. Foto: REUTERS/Phil Noble
RADARPAR II: Luis Suarez og Daniel Sturridge har vært i blendende form for Liverpool så langt i år, og scoret 24 av klubbens 34 seriemål. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer

Hun sa den gang, i likhet med Burden, at dette var en jobb hun gledet seg veldig til.

- Jeg likte virkelig å jobbe her. Spesielt ettersom jeg ser på meg selv som en mangeåring Liverpool-supporter. Forhåpentligvis er dette bare begynnelsen, sa hun den gang ifølge Daily Mail.

Utradisjonelt Gjennom å rekruttere Davison og Burden har Liverpool tatt et noe ukonvensjonelt grep når det kommer til valg av programledere.

De fleste andre klubbene har stort sett valgt tidligere spillere til å være sine tv-fjes. Manchester United har brukt Andy Cole, Paddy Crerand og Gary Pallister, mens Chelsea har benyttet seg av Frank Sinclair, Kerry Dixon og Clive Walker.

Når det er sagt, har også Liverpool vist fjesene til gamle storheter på tv-skjermen, og både John Barnes, John Aldrige og Roy Evans har figurert foran Liverpool-kameraet.

Neste prøvelse Den neste store prøven for Liverpool kommer allerede på søndag da de gjester Tottenham på White Hart Lane.

Verken Steven Gerrard og Daniel Sturridge kommer til å være tilbake fra sine skader før kalenderen viser 2014, men så lenge Suarez opprettholder målformen sin kan det være nok for de rødkledde.

LIVERPOOL-JOBB: Amanda Burden på jobb for Liverpool-TV i New York. Foto: www.facebook.com/liverpoolfc
LIVERPOOL-JOBB: Amanda Burden på jobb for Liverpool-TV i New York. Foto: www.facebook.com/liverpoolfc Vis mer

Så langt har uruguayaneren 15 mål på ti kamper. Det er like mange som hele Tottenham-laget har scoret på 15.

MISS WORLD: Rosanna Davison etter å ha blitt kronet som Miss World tilbake i 2003. Foto:  AFP PHOTO/Frederic J. BROWN
MISS WORLD: Rosanna Davison etter å ha blitt kronet som Miss World tilbake i 2003. Foto: AFP PHOTO/Frederic J. BROWN Vis mer