- Glem Tertnes

NM-finale håndball: Bækkelaget-Nordstrand 26-20. Cecilie Leganger og lagvenninnene dro fra Oslo Spektrum til Bækkelagshallen for å feire NM-gullet. I dagene som kommer, skal verdens beste keeper i møte med Tertnes, men det ofret hun ikke mange tanker i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- En overgang til Tertnes er ikke noe tema i kveld. I dag skal jeg bare feire NM-gullet, sa en superfornøyd Cecilie til Dagbladet etter gårsdagens NM-finale.

Full fest

Det eneste Cecilie ville si om Tertnes var:

- Jeg har toårskontrakt med Bækkelaget og klarer klubben å oppfylle forpliktelsene overfor meg, blir jeg værende. Det har også en del å si om Zeljko Tomac blir værende som trener eller ikke.

Det var alt hun ville si om den saken.

For i går kveld skulle hun feire at Bækkelagets superlag endelig vant en tittel denne sesongen. Jentene ankom Bækkelagshallen rundt klokka 20.00 i går kveld og ble tatt i mot av cirka 200 personer til tonene av Queens legendariske «We are the Champions». Etter diverse taler og prisoverrekkelser var det duket for matservering og fest.

Presser rådgiveren

En av de nærmeste dagene må imidlertid temaet Tertnes diskuteres mellom Cecilie Leganger og hennes rådgiver og trener Oddvar Bjørnestad. Bækkelaget har allerede mottatt brev fra Bergensklubben, som er på keeperjakt etter at Hege Johansen har bestemt seg for å flytte til Oslo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer