Glem Vardy og Mahrez - Leicester-gullet er ekstra spesielt for én mann

Klubblegenden Andy King.

ENGLAND BESTE LAG: Her feirer Leicester City-spillerne Premier League-tittelen etter å ha slått Everton 3-1 hjemme på King Power Stadium i kveld. Gullet er ekstra spesielt for mannen som er ringet inn, nemlig Andy King. Foto: AFP / ADRIAN DENNIS / NTB Scanpix
ENGLAND BESTE LAG: Her feirer Leicester City-spillerne Premier League-tittelen etter å ha slått Everton 3-1 hjemme på King Power Stadium i kveld. Gullet er ekstra spesielt for mannen som er ringet inn, nemlig Andy King. Foto: AFP / ADRIAN DENNIS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Leicester City feiret i kveld at laget er Premier League-mestre i et av de største sjokkene i idrettshistorien.

Gledesscenene på King Power Stadium i lille Leicester, med drøyt 300 000 innbyggere, er til å få en liten tåre i øyekroken av selv for de av oss som har klubbtilhørigheten helt andre steder på balløya.

Tenoren Andrea Bocelli innledet med å synge, laget gjorde sitt ved å banke Everton 3-1 og til slutt kom det alene ventet på: Løftingen av pokalen.

Eventyr-bonanza Begynner vi å se på de mange eventyrhistoriene rundt årets ligamester i engelsk fotball, er det så mye å ta av at man skulle tro at Asbjørnsen og Moe har vært involvert.

Du har manager Claudio Ranieri, som endelig vant sin første toppserietittel, den tidligere fengselsfuglen Jamie Vardy som er blitt en spiss i verdensklasse, kapteinen Wes Morgan, som har over 500 kamper i lavere divisjoner, årets spiller Riyad Mahrez, som kom til Leicester fra fransk 2. divisjon og så har vi Andy King (27).

La oss oppsummere litt med noen punkter. Det er enklest sånn:

Ble historisk • I dag ble Andy King den første spilleren i Premier League-æraen med serietitler i Premier League (2016), Championship (2014) og League One (2009) (alle for Leicester).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer