Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Glemmer målsetningene!

MOLDE (Dagbladet): Molde kommer ikke opp av sumpa. Og nå vil ikke Molde-trener Erik Bragstad snakke om serieambisjonene lenger. - Målsetningene vi hadde før sesongstart kan vi bare glemme nå, sier Brakstad til Dagbladet.

Da snakket han om å konsolidere stilingen som nummer to i Norge, europacupplass, og medalje i serien. I går fikk Brakstad et godt råd av trenerkollega Nils Arne Eggen etter kampen. Ikke bytt så mye på laget!

Mangler førstestamme

- Molde har dobbelt dekning på alle plasser, og det skal de passe seg litt for. De mangler litt relasjonelle ferdigheter, asså, for å gi et litt velment råd, så trenger de kanskje en førstestamme i laget, sier Eggen til Dagbladet.

Erik Brakstad er ikke uenig i Eggens analyse.

- Det kan jo hende at noen av gutta spiller med litt høye skuldre, og det er klart vi har hard kamp om plassene nå, sier Brakstad.

Men han lar seg ikke knekke av motgangen. Det har han opplevd før.

- Jeg har vært trener for Hødd i eliteserien. Så jeg vet hvordan det er å tape, ler han.

Ufarlig

Likevel er det gjennomsiktig at flere av Molde-spillerne begynner å bli frustrerte over spillet.

- Vi var veldig, veldig, ufarlig, sier kaptein Daniel Berg Hestad til Dagbladet.

- Vi har vært vant til å vinne mange kamper, nå ser det nesten ut til at vi mister all sjøltilliten.

Kritisk Bakke

Vi har ingen struktur i spillet fremover. Ballene blir mer eller mindre tilfeldig lempet inn mot mål, sier en svært kritisk Morten Bakke.

- Molde står med fire tapt på rad, hvorav tre bokførte etter pausen i Tippeligaen.

- Fortjent tap

- Vi er ufarlige fremover. Vi skaper tilfeldige halvsjanser gjennom et planløst spill. Dette har ikke vært spesielt for de tre siste kampene, men generelt for hele året.

- Vi taper like fortjent i dag som vi gjorde mot Moss og Stabæk, sier Molde-keeperen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling