Glemte du Glenn, GP?

Selv med en flott seier har både trener og spillere mye å prate om. Men det bør ikke skje med Glenn Solberg på benken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet.no): Da håndballgutta holdt på å rote vekk EM-åpningen mot Danmark, satt lagets desidert beste spiller, Glenn Solberg, på benken.

Trener Gunnar Pettersen ga ham mindre enn halvannet minutt på å redde stumpene. På den tida fikset Glenn et straffekast for Norge pluss den taklingen som sørget for at poengene ble igjen hos arrangøren.

Så langt så flott, men den rare trenerdisposisjonen utover i andreomgangen er verdt en diskusjon på kammerset.

GUNNAR PETTERSEN kan riktignok velge blant den beste landslagstroppen i herrehåndballens historie, og skal dessuten selv ha mye av æren for at situasjonen er blitt slik. Gutta stiller opp for ham. Ikke minst gjelder det veteranen Glenn Solberg som har trukket med seg Drammens-kompisen Frode Hagen i et landslags comeback som kan gi oss en sportsfest helt fram til neste helg.

Men all denne velstanden på spillerbenken er til å bruke, og det skjedde ikke da nervene kom i spenn de siste ti minuttene. Det var da Gunnar skulle sluppet til Solbergs rutine.

GLENN har forresten atskillig mer å by på. Det var han - og nesten han alene - som la grunnlaget for den klare norske ledelsen inn i sluttspurten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer