Glemte sjekk verdt 9,2 millioner kroner

Dansk tennisyndling.

 IKKE GRISK:  Caroline Wozniacki tenker ikke så mye på pengene som ruller ikke på kontoen hennes. Foto: NTB Scanpix
IKKE GRISK: Caroline Wozniacki tenker ikke så mye på pengene som ruller ikke på kontoen hennes. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Tidligere i september ble den danske tennisyndlingen  Caroline Wozniacki nummer to i US Open. Hjemmefavoritt Serena Williams ble for sterk i finalen.

Etter kampen pakket Wozniacki sammen og dro dra anlegget.  Men hun la igjen en vesentlig og dyrebar ting på tennisstadion:

En sjekk på 9,2 millioner kroner.

La igjen sjekk Ifølge Wall Street Journal, som har gjort et stort intervju med henne, kom hun først på pengene en halvtime etter hun forlot Billie Jean King National Tennis Center.

- Jeg glemte å ta med meg premiepengene mine, sier hun til avisa.

Det sier litt om danskens forhold til penger. I samme intervju forteller agenten at Wozniacki heller aldri spurte om bonusen på 3.2 millioner kroner hun fikk etter opptredene i turneringen.

Til den amerikanske storavisa forklarer hun:

- Det handler om tennis og trofeer, jeg er ikke motivert av penger. Jeg har penger til både å spise mat og kjøpe meg fine sko.

Aner ikke hva hun tjener Faktisk bryr hun seg så lite at hun ikke vet hvor mye penger hun har på bankkontoen - eller hvor mye hennes far og agent tar betalt for jobben.

- Pappa kan ta hva han vil for jobben, for han ville ha jobbet gratis for meg, sier Wozniacki til Wall Street Journal.