Glenn Hysén vil krabbe til Lerkendal

Men ikke de 12 milene han lovet ved RBK-poeng.

(Dagbladet.no): Svenskenes gamle Liverpool-helt Glenn Hysén var stor i kjeften da han i Aftonbladet i dag skulle tippe åpningen på Champions League.

Den nåværende Viasat-eksperten plukket ut Chelsea som «dagens sikre».

- Om Chelsea ikke slår Rosenborg skal jeg krabbe tolv mil. Rosenborg skal være glade om de tar ett poeng på de seks kampene i Champions League, sa den bråkjekke svensken.

- Kan ikke trekke meg

Seint i kveld ble han konfrontert med uttalelsen av sine norske kolleger Jan Åge Fjørtoft og Erik Solér på TV3.

- Jeg kan jo ikke trekke meg nå. Hvor langt det blir, vet jeg ikke, men jeg må jo krabbe et sted, sa en lattermild Hysén.

Aftonbladets nettutgave har foreslått hvor han kan krabbe.

Med utgangspunkt i Göteborg foreslår de nordover til Dingle, et småsted like nord for Uddevalla, østover til Borås og tilbake til Göteborg eller ti mil sørover til Falkenberg og ti runder rundt torget.

MÅ KRABBE: Tidligere Liverpool-spiller Glenn Hysén var svær i kjeften og lovet Aftonbladet å krabbe 12 mil om Rosenborg tok poeng mot Chelsea. Arkivfoto: Dagbladet
MÅ KRABBE: Tidligere Liverpool-spiller Glenn Hysén var svær i kjeften og lovet Aftonbladet å krabbe 12 mil om Rosenborg tok poeng mot Chelsea. Arkivfoto: Dagbladet Vis mer

Vestover fra Göteborg bærer det rett til sjøs, så Aftonbladet foreslår at han velger ett av de tre andre alternativene.

Invitert til Trondheims-krabbing

- Jeg må jo stille opp på noe, men 12 mil vet jeg ikke om det blir, sier Hysén til TV3.

Ekspertkollega Erik Solér presenterte da et mulig norsk kompromiss.

- Du får komme til neste kamp i Trondheim og krabbe fra hotellet til Lerkendal og avslutte med en æresrunde der, tar du den? spurte Start-eieren.

- Ja, den tar jeg, svarte Hysén.

• Schalke kommer til Lerkendal 3. oktober, Hysén. Det er vel egentlig bare å begynne å lete etter hoteller i nærheten av Lerkendal.

INGEN NÅDE: Svenske Aftonbladet ber Hysén begynne å krabbe.