Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Glimrende utgangspunkt for Hareides Helsingborg

Vant 3-0 på bortebane i Polen i Champions League-kvaliken.

GLIMRENDE UTGANGSPUNKT: Thomas Sørum (t.h.) og Helsingborg er så godt som videre til neste runde i Champions League-semifinale etter sterke 3-0 borte mot Slask Wroclaw. Den tidligere Haugesund-spissen var på banen i 65 minutter, mens Ardian Gashi spilte hele kampen. Foto: MACIEJ KULCZYNSKI/EPA/NTB Scanpix
GLIMRENDE UTGANGSPUNKT: Thomas Sørum (t.h.) og Helsingborg er så godt som videre til neste runde i Champions League-semifinale etter sterke 3-0 borte mot Slask Wroclaw. Den tidligere Haugesund-spissen var på banen i 65 minutter, mens Ardian Gashi spilte hele kampen. Foto: MACIEJ KULCZYNSKI/EPA/NTB Scanpix Vis mer

Åge Hareides Helsingborg tok en sterk 3-0-seier bort mot polske Slask Wroclaw i den første kampen i 3. kvalifiseringsrunde til mesterligaen onsdag.

Alfred Finnbogason gjorde 1-0 før pause, mens Christoffer Andersson og innbytter Daniel Nordmark scoret etter hvilen.

Ardian Gashi spilte hele kampen for Helsingborg, mens Thomas Sørum ble byttet ut etter 65 minutter på banen.

Hjemmelaget avsluttet med ti mann ettersom Rok Elsner fikk sitt andre gule kort like før slutt.

I København fulgte Christian Grindheim og Mostafa Abdellaoue begge kampen fra innbytterbenken da FCK bare klarte 0-0 mot belgiske Brugge.

Returkampene spilles i neste uke.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media