Glimt dummet seg ut mot dumpekandidat

Kan glemme direkte opprykk?

(Dagbladet.no): Bodø/Glimt fikk en gavepakke lørdag, da tetrivalene Moss og HamKam spilte 0-0. Med seier mot bunnlaget Raufoss i dag ville nordlendingene bare vært tre poeng bak annenplassen som gir direkte opprykk til Tippeligaen - samtidig som de nærmest ville sikret kvalikplassen.

Men Glimt misbrukte muligheten, og tapte i stedet 1-3 på bortebane.

- I dag var vi veldig dårlige, og jeg er utrolig skuffet og bekymret på vegne av laget. Å tape borte mot Raufoss er katastrofe, sier kaptein Johan Lædre Bjørdal til Radio3, ifølge an.no.

Raufoss tok ledelsen en halvtime inn i 1. omgang, da Glimt-keeper Pavel Londak plukket opp et tilbakespill med hendene. Espen Haug utnyttet tabben, og satte det indirekte frisparket i mål.

Glimt ristet raskt av seg kalddusjen, og utliknet like etterpå da Bjørdal var høyest på en corner. 1-1 til pause.

Mange regnet nok med et Glimt-stormløp etter hvilen, men i stedet tok Raufoss tilbake ledelsen. Bare tre minutter inn i omgangen danset Remond Medyhan seg gjennom nordlendingenes forsvar og keeperinnbytter Jonas Kolstad, og trillet inn 2-1.

Glimt byttet inn Erik Hoftun og Runar Berg i jakten på utlikning.

Men håpet om poeng brast da Aljosa Vojnovic økte til 3-1 for dumpekandidaten - som ifølge an.no var nærmere 4-1 mot slutten enn Glimt var redusering.

SNUBLET: Thiago Martins pg Bodø/Glimt tapte 1-3 mot Raufoss. Foto: Bjørn Erik Olsen
SNUBLET: Thiago Martins pg Bodø/Glimt tapte 1-3 mot Raufoss. Foto: Bjørn Erik Olsen Vis mer