- Glimt er et lag som bør holde seg nede

Men Jarstein refser også Odd-spissene.

(Dagbladet.no): Rune Jarstein var som vanlig heltent i den uhyre viktige kvalikkampen mot Bodø/Glimt i går. Odd-keeperen skubbet blant annet Johan Lædre Bjørdal i bakken da Glimt-kapteinen forsøkte å hindre Jarstein i å kaste ut tidlig.

Tenningsnivået blant mange av lagkameratene var ikke like høyt. Glimt hadde stort sett god kontroll på tamme Odd-spillere, og kunne reise hjem til Bodø med 1-0-seier og et glimrende utgangspunkt foran returmatchen mandag.

Likevel er ikke Jarstein i tvil om at Odd vil holde seg i Tippeligaen.

- Vi knuser dem i Bodø. Garantert. De er et lag som bør holde seg nede i den divisjonen, lyder den klare beskjeden fra Jarstein til Varden.

Sa fra til treneren

Men med samme innsats som i går, blir det Odd og ikke Glimt som må spille i «den divisjonen» neste år. Jarstein navngir dyrekjøpte Zbynek Pospech og helten fra de siste seriekampene, Stefan Bärlin, som de to største unnasluntrerne i går.

- Jeg sa ifra til Ove under kampen at de sov på topp. Det må gå an å kunne krige. Egentlig er det helt utrolig at vi opptrer slik, etter at vi var så heldige å få lov til å spille to kvalifiseringskamper, sier Jarstein til Varden, og legger til at innsatsen «overhodet ikke» var slik den skulle være hos alle spillerne.

GA TRENEREN BESKJED: Rune Jarstein var så misfornøyd med innsatsen til spissene Zbynek Pospech og Stefan Bärlin at han ga beskjed til Ove Flindt Bjerg. Arkivfoto: SCANPIX
GA TRENEREN BESKJED: Rune Jarstein var så misfornøyd med innsatsen til spissene Zbynek Pospech og Stefan Bärlin at han ga beskjed til Ove Flindt Bjerg. Arkivfoto: SCANPIX Vis mer
- Glimt er et lag som bør holde seg nede
<B>ILLSINT:</B> Tommy Svindal Larsen lar sinnet over det røde kortet gå ut over vannflaskene.