Endre Kupen (27) klar for Bodø/Glimt

Glimt henter Florøs toppscorer

Bodø/Glimt har startet jobben med å forsterke stallen foran neste års comeback i Eliteserien. Mandag ble Florø-profilen Endre Kupen klar for klubben.

KLAR FOR ELITESERIEN: Endre Kupen forlater Florø til fordel for nyopprykkede Bodø/Glimt. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
KLAR FOR ELITESERIEN: Endre Kupen forlater Florø til fordel for nyopprykkede Bodø/Glimt. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Glimt bekrefter overgangen på sine nettsider. Kupen scoret 14 seriemål for overraskelsen Florø i årets 1. divisjon.

27-åringen flytter til Bodø når forberedelsene til neste sesong starter i januar.

- Det er en drøm som går i oppfyllelse. Helt siden jeg valgte å satse på fotball har jeg sagt at jeg skal nå lengst mulig, sier Kupen.

Spissen har mest erfaring fra nivå tre. Årets sesong var hans første i Norges nest øverste divisjon. I 2018 tar han steget opp til den store scenen når Bodø/Glimt returnerer til Eliteserien.

- Nå skal kroppen trenes skikkelig opp, og så skal jeg slå hardt fra meg i Eliteserien. Jeg tror dette kommer til å gå veldig fint. Glimt er en mye mer profesjonell klubb enn hva jeg er vant med, og det er et stort og solid team rundt A-laget, sier Kupen.

I Glimt kommer han til å konkurrere med storscoreren Kristian Fardal Opseth, som i år satte rekord med hele 28 mål i 1. divisjon.

- Konkurranse er sunt. Både jeg og Kristian vil bli bedre av det. Vi er ulike som spillere, så vi kan lett spille sammen. Jeg tror vi blir en bra duo, mener Glimts nyervervelse.

NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer