Glimt herjet med Moss

-En veldig, veldig viktig seier, sa Stig Johansen etter Bodø/Glimts 2-0-seier over Moss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tre poeng betyr at Glimt ikke kan rykke direkte ned, men de kan ennå havne på kvalifiseringsplassen om alt går galt i siste runde. Moss virket fortapt, men fikk en håndsrekning da Lillestrøm vant i Bergen. Moss kaprer kvalifiseringsplassen om de slår Stabæk i siste runde og Brann samtidig taper for Rosenborg.

- Vi backet hverandre opp hele veien, og jeg er kjempefornøyd med kampen, sa en strålende opplagt Glimt-kaptein Stig Johansen etter seieren.

- Jeg har ikke vært nervøs på flere år, men i dag våknet jeg av at jeg kaldsvettet. Det sto mye på spill. Det er skikkelig godt å spille slike kamper som vi gjorde i dag. Du kjenner at du lever, sa Johansen.

- Glimt vant fortjent. De var klart bedre enn oss, sa Moss-trener Rune Tangen som fortsatt klamrer seg til håpet om å komme seg opp på kvalifiseringsplassen.

Tangen har helt rett i at hjemmelaget vant fortjent. De åpnet med et voldsomt trykk og vant alle dueller uten å skape de helt store sjansene. Moss var tafatte og misbrukte sin eneste sjanse før pause. Den hadde Bård Erik Olsen.

Da det var gått rundt 10 minutter av 2. omgang, tok Glimt for alvor tak i kampen. Etter 68 minutter sendte Cato Hansen hjemmelaget i føringen. Det gjorde han på mesterlig vis ved å sende et langskudd i mål med høyrefoten fra rundt 22 meter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer