Glimt i dialog med Nordlie

Tidligere VIF-trener Tom Nordlie, bekrefter i dag overfor Dagbladet at Bodø/Glimt har vært i kontakt med ham angående en trenerjobb i klubben.

- De ringte meg sist torsdag, men jeg vil presisere at det gjaldt en samtale om neste sesong, sier Nordlie til Dagbladet.

Glimt-trener Dag Opjordsmoen er hardt presset etter en elendig sesongstart. I formiddag har han sittet i møter med ledelsen i Bodø-klubben, som i går kveld ikke kunne utelukke at totningen ville fratre som trener i løpet av uka.

Uformell samtale

Etter det Dagbladet erfarer er styret i Glimt delt i synet på Opjordsmoen. I lokalpressen har man lenge snakket om et trenerskifte, og Tom Nordlie har lenge vært lansert som en av kandidatene til å overta.

- Som jeg sa var det en uformell samtale jeg hadde med klubben. Jeg har ikke fått noe tilbud, og har ikke hørt fra dem etter søndagens tap, og det er jeg glad for. For jeg vet hvilken presset situasjon Dag Opjordsmoen er i i dag, sier Nordlie som på generell basis sier at Glimt er en klubb som er interessant å trene.

Ingen i Glimt var tilgjengelige for kommentarer i formiddag. Ledelsen sitter i møte, og treningen til a-laget starter først klokka 15.

COMEBACK I TIPPELIGAEN? Den tidligere VIF-treneren Tom Nordlie kan være på vei tilbake som Tippeliga-trener.