Glimt-kaptein støtter Hulsker

Fredrik Kjølner mener Hulsker har fått et galt stempel som fotball-versting.

BODØ (Dagbladet.no): Glimt tar ingen spesielle forholdsregler, og Kjølner vil ikke gi Hulsker spesielle advarsler, foran morgendagens møte mellom Glimt og Vålerenga på Aspmyra.

- Jeg har spilt med ham i Molde, og mot ham for Glimt. Bernt er ikke så ille, mener 33 år gamle Kjølner.

- Han er en engasjert spillertype som står på og gir mye av seg sjøl. Av og til kan det bikke litt over. Men han er ingen versting, sier Kjølner. Han vil ikke kommentere straffesparket som Hulsker skal ha filmet seg til mot Aalesund torsdag, og slaget han tildelte Peter Werni i ryggen i samme kamp.

Glimt-kaptein spilte flere sesonger for Vålerenga før han gikk til Molde og endte opp i Bodø. Nå tar Kjølner imot gamle lagkamerater med ny sjøltillit:

- Gevinstene mot Hamkam og Brann var deilig etter tre strake tap. Nå gleder vi oss veldig til å ta imot Norges for tida beste lag.

Kjølner mener Glimt er fullt kapable til å slå Vålerenga, men er bekymret over skadesituasjonen:

- Min stopperkollega Cato Hansen er trolig ute for resten av sesongen etter avrevet akiles mot Brann. Fra før er Stig Johansen ute for minst en måned med operert tå. Vi skal ikke ha mange flere sånne skader før det går riktig galt, slår Fredrik Kjølner fast.

- Hvem tar Cato Hansens plass ved siden av deg mot Vålerenga?

- Det er ikke hundre prosent avklart. Enten Håvard Halvorsen eller Stian Theting.

STØTTER HULSKER: Fredrik Kjølner.
OMSTRIDT: Bernt Hulsker.