Glimt-keeper tror han må ha plastisk operasjon etter denne duellen

Sydde 14 sting i kveld.

DRAMMEN (Dagbladet): - Jeg er veldig skuffet, både over kampen og skaden min. Det kan hende jeg trenger plastisk operasjon, jeg vet ikke, sier Pavel Londak etter det dype kuttet han pådro seg i kampen Strømsgodset-Bodø/Glimt.

Bodø/Glimts estiske keeper fikk Fransisco Juniors fot i kinnet sju minutter før pause. Londak måtte selv sparke ballen utover sidelinja. Han gikk etterpå samme vei for å få behandling, og det var det siste vi så til ham i kampen - som Bodø/Glimt tapte 2-0.

- Jeg kjente at jeg hadde mye blod i ansiktet. Jeg skjønte at jeg måtte gå av, sier han.

Legebesøk i Bodø Han vet ikke om han kan stå Bodø/Glimts neste seriekamp, som er mot Haugesund til helga. I så fall kan det hende han må bruke maske, forklarer Londak. Heldigvis slapp han unna uten kinnbeinsbrudd, men han regner med at det må gjøres nye inngrep for å pynte på arret:

- Ja, sannsynligvis, for det ser virkelig ikke bra ut. Han (Strømsgodsets lege Erik Dag Knudsen) gjorde det han kunne med det her, så får vi se hvordan det blir når jeg får snakket med legen min i Bodø, sier Londak til Dagbladet.

- Et rent skjær Godset-legen senker antallet sting fra 17 til 14, men han bekrefter at det var et skikkelig sår:

- Han må ha fått en knott i ansiktet, for det var et relativt langt kutt som gikk tvers over kinnet, forklarer Erik Dag Knudsen, og drar fingeren fra neserota oppover mot øret.

TØFF KVELD: Pavel Londak var lei seg etter tap og stygg ansiktsskade i Drammen. MMS-foto: Lars Hojem Kvam
TØFF KVELD: Pavel Londak var lei seg etter tap og stygg ansiktsskade i Drammen. MMS-foto: Lars Hojem Kvam Vis mer

- Jeg måtte sy 14 sting. Det var en skikkelig oppkutting. Det så ut som et rent skjær.

- Han snakker selv om plastisk operasjon?

- Altså, det jeg sa til ham, var at det er mulig å korrigere hvis han føler for det. Det gjør vi av og til. Men jeg tror ikke han trenger det, for vi fikk det fint til. Jeg tror det blir bra, men det var dypt og langt, sier Knudsen.