Bodø/Glimt rykker ned

Glimt klarte aldri å true Rosenborg - rykker ned: - Forjævlig

Håpet levde for Bodø/Glimt, men det var ikke nok.

GULL OG GRÅSTEIN: Her jubler Rosenborgs spillere etter 2-0-scoringen i kveld. Bodø/Glimt må finne seg i å skulle spille på nest høyeste nivå neste sesong. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix
GULL OG GRÅSTEIN: Her jubler Rosenborgs spillere etter 2-0-scoringen i kveld. Bodø/Glimt må finne seg i å skulle spille på nest høyeste nivå neste sesong. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rosenborg - Bodø/Glimt 2-1 (1-0):

TRONDHEIM (Dagbladet): Mens Rosenborg feiret nok et gull, ruslet Bodø/Glimt-spillerne skuffet i garderoben. Neste sesong spiller de i 1. divisjon.

Stabæk gjorde jobben i sin kamp mot Start, mens Bodø/Glimt ikke klarte å henge med på Lerkendal. Dermed ble det 15. plass i årets serie og direkte nedrykk.

- Vi har satt oss i denne posisjonen selv. Det var det her som ikke skulle skje, så roter vi det bort i de siste kampene. Det ble mye jaging, men det vil seg ikke. Det er helt forjævlig sa Glimt-kaptein Trond Olsen til TV 2.

- Utover høsten er det vi som lag som ikke har prestert godt nok og da får man som fortjent, fortsatte han.

For på Lerkendal handlet det meste om Rosenborg. Bodø/Glimt lå lavt fra start, men klarte ikke å hindre trønderne i å skape sjanse på sjanse. Fredrik Midtsjø kunne scoret tre ganger allerede før pause, mens Mushaga Bakenga fort kunne hatt mer enn sitt ene.

Målet var imidlertid fint nok, selv om Bakenga muligens var noen millimetere i offside da han headet inn 1-0 etter et presist innlegg fra Pål Andrè Hellands høyrefot.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer