Glimt klarte seg selv

Bodø/Glimt klarte biffen selv og fikset ny kontrakt med eliteserien i et forferdelig uvær i Kristiansand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Dette var utrolig deilig, men jeg var aldri i tvil om at vi ville vinne, sier Cato Hansen, som puttet det første målet for Bodø/Glimt.

Starts kaptein Helge Bjønsaas kaller årets sesong for en helvetessesong. Avtroppende trener Gudjon Thordarsson reiser tirsdag «hjem» til England. Han mener klubben er amatørdrevet og at ingen andre kunne reddet klubben.

Regnet hadde øst ned flere dager da Bodø/Glimt kom til gjørmebryting i nedrykksstriden i Kristiansand, en kamp nordlendingene måtte vinne for å være trygge på ny kontrakt.

Våte flagg dasket i vinden da heisklubben Start enda en gang tok farvel med den gjeveste divisjonen for tredje gang på like mange forsøk.

Gjorde jobben

Begge lag hadde sine sjanser i første omgang, men ingen av lagene fikk uttelling før Cato Hansen fikk et innlegg fra høyre som han sendte i mål vi albuen til Start-kaptein Helge Bjønsaas i det 32. minutt.

Deretter kontrollerte stort sett gutta fra Bodø kampen.

- Målet var å redde oss unna nedrykket på egen hånd. Det var nesten umulig å spille fotball på den forferdelige banen. Men vi visste at om vi var tålmodige, så ville Start-forsvaret åpne seg etter hvert. Slik gikk det, sier trener Øystein Gåre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer