Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håkon Evjen:

Glimt-komet nær nederlandsk klubb

Håkon Evjen kan bli den tredje nordmannen i AZ Alkmaar, og det nærmer seg en avtale, ifølge Dagbladets kilder.

NEDERLAND NESTE: Ifølge Dagbladets opplysninger nærmer Håkon Evjen seg AZ Alkmaar.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
NEDERLAND NESTE: Ifølge Dagbladets opplysninger nærmer Håkon Evjen seg AZ Alkmaar. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Håkon Evjen har imponert stort i årets eliteserie, og nå kan han være på vei til AZ Alkmaar, etter det Dagbladet erfarer.

Ifølge Dagbladets opplysninger dro Evjen rett til Nederland, via Oslo, etter Glimts kamp mot Stabæk søndag kveld.

Bodø/Glimt ville ikke kommentere overgangen overfor Dagbladet, men deres sportssjef Aasmund Bjørkan ville si dette:

- Vi jobber med spillerlogisitikken hele året - uavhengig av om vinduet er åpent. Det kan skje noe i dag, i morgen, om en uke, en måned, etter sesongen eller om et år. Det kan skje noe når som helst, sier Bjørkan til Dagbladet.

Ettersom at overgangsvinduet er stengt, vil Evjen først kunne spille for AZ neste sesong.

Om overganger går i boks, vil han få to andre nordmenn som lagkamerater i AZ. Fredrik Midtsjø og Jonas Svensson er allerede i den nederlandske klubben.

Det var ikke mange dager siden at Eurosport kunne melde at Bodø/Glimt hadde avslått et bud på Evjen som visstnok lå på rundt 20 millioner norske kroner. Nå kan det se ut som at AZ ikke har gitt seg helt ennå.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling