Glimt krever 15 mill. for Berg?

DRAMMEN (Dagbladet): Strømsgodset- Bodø/Glimt 0- 1. Rosenborg er allerede i kontakt med Bodø/Glimt for å hente Arild Berg (24) til Lerkendal så raskt som mulig.

- Når Arild Berg så tydelig signaliserer at han gjerne spiller for Rosenborg, så er det klart at vi forfølger det, sier Rosenborgs sportsdirektør Rune Bratseth - og tenker på Dagbladets oppslag sist fredag, hvor Bodø/Glimt-spilleren sa at han gjerne spiller for Rosenborg neste sesong.

15 millioner?

Bodø/Glimt rangerer midtbanejuvelen på lik linje med Eirik Bakke, som Sogndal solgte til engelske Leeds for en totalramme på hele 44 millioner kroner.

Dagbladet har grunn til å tro at Bodø/Glimt vil kreve minst 15 millioner kroner for å slippe Arild Berg til Rosenborg.

En slik sum avviser Bratseth kontant.

- Nei. Slike summer er vi ikke engang i nærheten av å betale. Vi betaler ikke mer enn vi gjorde for Rushfeldt (åtte millioner), svarer Rune Bratseth.

Selv om klubbene tydelig har forskjellig oppfatning av pris, håper Bratseth å hente 24-åringen til Lerkendal før overgangsfristen til Mesterligaen går ut 31. august.

- Ingenting hadde vært bedre enn det. Vi skal ha på plass en erstatter før vi lar Runar Berg gå til Venezia, sier Bratseth til Dagbladet.

Målgivende

Mot Strømsgodset i går viste Arild nok en gang hvilke kvaliteter det er i den spede kroppen: Med frekke dragninger og lure entouchpasninger skapte han, sammen med broder Ørjan, mange gode sjanser for Bodø/Glimt.

Seiersmålet 11 minutter ut i andre omgang kom da også etter en kombinasjon mellom de to Berg-brødrene: Ørjan spilte til Arild, som igjen sendte Bengt Sæternes alene mot keeper med en flott gjennombruddspasning.

Bratseths interesse for en rask overgang til tross, Arild står fortsatt på at han er for dårlig trent til å tåle den tøffe høsten RBK skal igjennom.

- Det blir Glimt på meg ut denne sesongen, gjentok han overfor Dagbladet i går.