Glimt og TIL etterlyser Hareide-visitt

Har ikke vært nord for Lerkendal.

De nordnorske topplagene i fotball, Bodø/Glimt og Tromsø, etterlyser Åge Hareide. De har ikke sett ham på banene sine i år.

Begge lagene ligger i toppen av tabellen og kjemper om medaljer, men det har ikke vært nok til at landslagssjefen har tatt turen for å se dem på hjemmearenaene sine.

- Når begge de nordnorske lagene presterer så bra over lang tid, så er det sannsynlig at begge har aktuelle landslagskandidater, sier styreleder i Bodø/Glimt, Benn Eliassen til NRK.

Nå har Bodø/Glimt to hjemmekamper igjen i høst, og styrelederen er klar på at landslagssjefen bør ta turen til Bodø.

Heller ikke på Alfheim har noen sett snurten av Åge Hareide.

- Det er lang tid mellom hver gang vi har besøk fra det offisielle Fotball-Norge. De burde vært her oftere, sier administrerende direktør Tom Bendiksen i Tromsø.

Hareide bekrefter overfor NRK at han ikke har vært i Nord-Norge denne sesongen.

- Jeg har sett de nordnorske lagene på bortebane og fulgt med. Begge lagene har interessante spillere, sier landslagssjefen på telefonen fra Wien.

OVERSETT?: Tromsøs Morten Moldskred og Bodø/Glimts Per Verner Rønning er to av spillerne som tidvis ofte levert varene i Tippeligaen i år, men har Hareides uteblivelse fra Aspmyra og Alfheim snytt dem for landslagsspill? Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde/Scanpix
OVERSETT?: Tromsøs Morten Moldskred og Bodø/Glimts Per Verner Rønning er to av spillerne som tidvis ofte levert varene i Tippeligaen i år, men har Hareides uteblivelse fra Aspmyra og Alfheim snytt dem for landslagsspill? Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde/Scanpix Vis mer

Han sier han håper å få sett de nordnorske lagene på hjemmebane før sesongslutt.

- Det kan jo bli en ren seriefinale på Alfheim når Stabæk kommer nordover i november. Da er det i alle fall sannsynlig at jeg reiser nordover, sier landslagssjefen til NRK.

(NTB)

Glimt og TIL etterlyser Hareide-visitt
ETTERLYST I NORD: Åge Hareide har fortsatt til gode å ta turen nord for Lerkendal denne sesongen.