GlImt og TIL raser mot RBK

Bodø/Glimt-trener Dag Opjordsmoen følger Tromsø-trener Terje Skarsfjord i kritikken av Rosenborgs oppførsel på overgangsmarkedet i dagene før seriestart.

Ørjan Berg er på plass i Rosenborg. Hjemme i Bodø sitter en oppgitt Glimt-trener uten sin viktigste spiller to dager før seriestart borte mot Haugesund.

- Det hadde vært dumt å si at dette ikke har påvirket meg og spillerne. Det finnes ingen erstatter for Ørjan. Ørjan Berg er uerstattelig for oss, sier Dag Opjordsmoen til Dagbladet.

Tromsø-trener Terje Skarsfjord kom med knallhard kritikk av Rosenborgs dobbeltmoral og maktarroganse på TV2 i går kveld. Glimt-trener Opjordsmoen er enig med Skarsfjord.

- Det var fint av Terje å stå fram på den måten. Nå er det på tide at klubbene sier fra. Jeg støtter Terje fullt ut. Jeg er minst like oppgitt og forbannet, sier Opjordsmoen.

- Terje har litt mer tid til å følge opp denne saken. Rune Lange blir vel fortsatt en stund i TIL. Vi har mistet Ørjan og må konsentrere oss om seriestarten. Det ville vært uklokt å brukt mye tid på denne saken nå.

Er Glimt og RBK på kollisjonskurs etter Berg-handelen?

- Det er ikke slikt som skaper de beste relasjonene, sier Opjordsmoen.