Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Glimt-Olsen tror det er over ti år siden han sleit like mye

Forbannet på seg selv.

SELVRANSAKENDE: Bodø/Glimts Trond Olsen var ikke fornøyd med egen innsats under kampen mellom Bodø/Glimt og Molde på Aspmyra Stadion. Kampen endte 1-2.
Foto: Mats Torbergsen / NTB Scanpix
SELVRANSAKENDE: Bodø/Glimts Trond Olsen var ikke fornøyd med egen innsats under kampen mellom Bodø/Glimt og Molde på Aspmyra Stadion. Kampen endte 1-2. Foto: Mats Torbergsen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bodø/Glimt-Molde 1-2:

BODØ (Dagbladet): Glimts lynving Trond Olsen har scoret jevnt og trutt i Tippeligaen, helt siden han debuterte som 17-åring i 2001.

Det har stort sett aldri gått mer enn tre kamper mellom hver nettkjenning.

Men i år har det stanset opp. Og mot Molde på søndag (Glimt tapte 1-2), gikk Olsen målløs av banen for femte gang på rad.

- Det tror jeg ikke har skjedd siden i 2003, eller muligens 2005. Uansett er det over ti år siden, sier 32-åringen til Dagbladet.

- Jeg har ikke helt kontroll på statistikken, for jeg teller ikke kamper. Men jeg teller sjanser. Og i år har jeg brent altfor mange store.

- Hvor mange scoringer burde du stått med?

- Med normal uttelling; minimum fire, mener Olsen, som isåfall ville plassert seg øverst på toppscorerlista, sammen med Lillestrøms Fred Friday.

Den selvkritiske Glimt-vingen er skuffet og forbannet over at han ikke scoret mot Molde:

- Jeg hadde en kjempesjanse mens vi ledet 1-0. Hvis jeg hadde scoret ville vi gitt Molde en grusom start som kunne ha knekket dem. Jeg skulle bare ha dunket til. I stedet prøvde jeg å finte og finte meg til enda bedre posisjon. Svakt av meg, sier Olsen, før han legger til:

- Men det er lite å gjøre med nå. Jeg håper og tror det forløsende målet kommer i neste kamp (hjemme mot Haugesund onsdag - red.).

Hele Norges coronakart