Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Glimt rykket opp på sølvplass

Alt gikk Bodø/Glimts vei i helgen. Lagene foran dem på tabellen tapte og de selv slo Odd Grenland 1-0. Det førte Bodø-laget opp på sølvplass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sogndal tapte lørdag, mens Stabæk gikk på et 0-2 nederlag for Viking søndag. Dermed er Øystein Gåres nedrykkstippede gutter helt oppe i teten med bare suverene Rosenborg foran seg. Avstanden er imidlertid på hele ti poeng.

Runar Berg måtte stå over kampen, mens Christian Berg måtte melde pass kort ført kampstart. Det ga plass til Per Ivar Steinbakk.

Til tross for at han fikk beskjed bare en og en halvtime før kampstart takket han for tilliten og slo til direkte.

Han ble matchvinner med sin fulltreffer fra langt hold etter 39 minutter. Ballen suste inn bak en sjanseløs Erik Holtan.

Utnyttet sjansen

- Kjempeartig at jeg endelig fikk sjansen. Jeg er selvsagt fornøyd med min egen innsats. Det var moro å få sjansen og vinne denne kampen, sa Steinbakk.

Bodø/Glimt var nemlig det klart beste laget på Aspmyra i den første kampen etter sommerferien. Gjestene fra Skien skapte lite med sjanser, mens Glimt fort kunne ha scoret flere mål. Både Steinbakk og Stig Johansen hadde et par gode muligheter i 2. omgang.

Keeper Erik Holtan og Odd Greland sliter som de fleste norske eliteserieklubber, bortsett fra Rosenborg, med en svært dårlig bortestatistikk.

- Det var nok en dårlig bortekamp for oss. Bestandig når vi skal kjempe om medaljer så går det rett vest. Slik det er nå slår alle hverandre så vi har imidlertid fortsatt sjansen, sa Odd-keeper Holtan.

(NTB)