Glimt rystet serielederne i Bodø

Men står fortsatt med baklengs i samtlige kamper.

• Bodø/Glimt-Molde 1-1 (0-1)

(Dagbladet): På mandag holdt Molde og Mohamed Elyounoussi lekestue med Brann hjemme på eget gress. «Moi» scoret tre ganger, og moldenserne befestet sin posisjon på toppen av tabellen.

I dag var det Bodø/Glimt som skulle få unngjelde, men bodøværingene ga seg ikke uten kamp.

- Ikke fornøyd Midtstopper Joona Toivo sendte oppskriftsmessig Molde i ledelsen med et frispark etter et snaut kvarter, men Glimt ga seg aldri og da de omsider fikk sin utlikning med hjelp fra en uheldig Ole Martin Rindarøy var det vel fortjent selv om Tor Ole Skullerud ikke var helt enig.

- Jeg er vel ikke fornøyd. Vi burde drept kampen på 1-0 i første omgang. Jeg følte vi var nærmest. De kjempet hardt og det var en tøff bortekamp, sa han til C More

Dermed fortsetter Glimt den gode hjemmeformen, men nullen har de fortsatt ikke holdt. Det er spesielt for et lag som ligger midt på tabellen etter 13 serierunder. Likevel, Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen var godt fornøyd.

- Første omgang er bra. Det var bare målet som manglet. Det fikk vi heldigvis i annen omgang. Vi presset på for flere mål, men de hadde også sine sjanser. Jeg er veldig fornøyd med spillerne. Lagmoralen er bra og alle jobber godt, sa han etter kampen.
Stoppermål Like før kvarteret var spilt fikk gjestene frispark utenfor Glimts 16-meter. De to midtstopperne Toivo og Vegard Forren diskuterte litt seg imellom hvem som var best skikket til å skru ballen i hjørnet, før førstnevnte fikk oppgaven og gjorde nettopp det.

Ballen seilte over mure og utakbart i det nærmeste hjørnet. Dermed røyk nullen for bodøværingene i dag også, som med andre ord må vente til etter sommerferien med å notere sesongens første «smultring» i baklengsprotokollen.

Både Laajab, Sane og Badou hadde gode muligheter til å utlikne for hjemmelaget, men de blåkledde kunne trekke i garderoben med 1-0.

Måtte ha hjelp Etter hvilen fortsatte Glimt å kjøre. Trond Olsen fikk en brukbar dobbeltmulighet, Badou og Badou kombinerte bare minuttet etterpå og hele Aspmyre ropte på straffe da ballen traff hånda til en Molde-spiller uten at dommer Halvorsen ble overbevist.

Men akkurat idet det så ut til at Molde skulle klare å ri av den tøffe åpningen til hjemmelaget, fikk de gulkledde lønn for strevet. En corner fra Olsen traff en uheldig Rindarøy, og dermed var det balanse i regnskapet.

Etter utlikningen uteble de virkelig store sjansene før innbytter Agnaldo fikk ballen mutters alene på 10 meter, men dessverre for serielederne gikk avslutningen i stolpen til Lasse Staw.

Flere scoringer ble det ikke, og når alt kom til alt var ikke poengdeling helt urettferdig på Aspmyra i kveld.