Glimt-sjefen gleder seg

I Rosenborg tror man storformen er nær.

Rosenborg tapte svært overraskende 2-1 mot Aalesund sist. Nå får de sjansen til å reise kjerringa i en kamp som mildt sagt blir spesiell. I sin andre kamp for Bodø/Glimt møter tidligere RBK-kaptein Erik Hoftun sine gamle lagkamerater.

- Det blir veldig rart å se Erik i gul drakt. Jeg så et bilde av ham i avisa, og det var noe som ikke stemte. Likevel er spillerne så profesjonelle at det ikke blir noen problemer med motivasjonen i denne kampen. Jeg håper Erik spiller en veldig god kamp, men at vi vinner, sier assistenttrener Rune Skarsfjord til Dagbladet.no.

Ørjan Berg og Øyvind Storflor sliter med småskader, og blir trolig ikke klare til søndagens kamp. Mika Koppinen er uansett ute, mens Alexander Tettey er utleid til Skeid.

- Ellers har vi en full tropp å velge i. Jeg synes andreomgangen mot Aalesund var god, og jeg tror vi har storformen inne. Jeg håper vi kan få vist det nå, sier Skarsfjord.

Bodø/Glimt-trener Ola Haldorsen ser virkelig fram til søndagens kamp.

- Jeg gleder meg noe vanvittig! Vi har hatt ei god treningsuke, og ser fram til denne kampen, sier han til Dagbladet.no.

- Det blir en spesiell kamp på mange måter. For Erik (Hoftun) sin del blir det sikkert ekstra spesielt, men jeg tror ikke situasjonen kommer til å påvirke ham. Jeg vil for øvrig si at Erik allerede har vist seg som en svært god bidragsyter i klubben, og vi er uhyre glade for å ha ham her.

Harald Martin Brattbakk blir ikke spilleklar til kampen mot Rosenborg. Cato Hansens er fortsatt ute for Tippeligaens tabelljumbo, det samme gjelder Stian Theting.

- Vi må ikke tenke på tabellsituasjonen, men heller fokusere på kampene som kommer. Vi i Glimt er vant til å kjempe med ryggen mot veggen.

BEST IGJEN? Espen Johnsen ble kåret til kampens beste spiller da Bodø/Glimt ble slått av Rosnborg hjemme i vår. Blir RBK-keeperen den store helten igjen når de to lagene møtes på Lerkendal?