Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Glimt-spiller i klammeri med vakt

Etter å ha tapt 0-1 for Tromsdalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Med seier mot nedrykkstruede Tromsdalen i dag ville Bodø/Glimt tatt et langt steg mot å sikre 3. plassen, som gir retten til to kvalifiseringskamper til Tippeligaen.

I stedet ble det mageplask og 0-1-tap - noe som ble i tøffeste laget å svelge for lynvingen Trond Olsen.

Ifølge Avisa Nordland havnet Olsen i klammeri med en av vaktene etter kampslutt, men foreløpig er det ukjent hva som er bakgrunnen for episoden.

Etter tapet er toget for direkte opprykk nesten helt sikkert gått for Glimt, som nå kan konsentrere seg fullt og helt om å redde 3. plassen. Dersom Bryne slår Aalesund søndag, har jærbuene like mange poeng som Glimt.

Morten Giæver ble matchvinner for Tromsdalen med sin scoring 34 minutter ut i kampen.

- Scoringen til Tromsdalen må betegnes som et vådeskudd. Skuddet blokkeres og går i en bue over Jonas, som er sjanseløs på den. Fryktelig surt at dette ble kampens eneste scoring, sier Hoftun til glimt.no.

Tromsdalen har uansett imponert stort i høst, og bare tapt to kamper på de siste 13 kampene i serien - borte mot Moss og Manglerud Star.

De tre siste kampene har endt med 3-1 hjemme mot opprykksklare Strømsgodset, 3-0-seier borte mot opprykksjagende Bryne og nå 1-0 hjemme mot Bodø/Glimt.

I KLAMMERI: Etter å ha kastet bort en gyllen sjanse til å feste grepet om kvalik-plassen, havnet Glimt-vingen Trond Olsen i klammeri med en av Tromsdalen-vaktene. Foto: SCANPIX
I KLAMMERI: Etter å ha kastet bort en gyllen sjanse til å feste grepet om kvalik-plassen, havnet Glimt-vingen Trond Olsen i klammeri med en av Tromsdalen-vaktene. Foto: SCANPIX Vis mer

Glimt-tapet betyr også at Strømsgodset nå er garantert opprykk til Tippeligaen, selv om den saken har vært så godt som klar en stund.