Glimt-spiller i sexskandale

En av kvinnene hadde sex med Ville Lehtinen før hun møtte Leicester-gjengen.

Bodø/Glimt-spilleren Ville Lehtinen (25) trekkes inn i sexskandalen rundt de angivelige voldtektsofrene i spanske La Manga.

Tre spillere fra den engelske Premier League-klubben Leicester sitter arrestert i saken.

Overfor den britiske avisa The Mirror innrømmer Lehtinen at han hadde sex med et av de angivelige voldtektsofrene.

- Etter at vi hadde hatt sex tok kvinnen på seg miniskjørtet igjen, tok på makeup og returnerte til hotellbaren der hun senere ble sett dansende sammen med Leicester-spilleren Fran Sinclair, sier Lehtinen i intervjuet med den britiske avisa.

Han håper historien kan være relevant for politiets etterforskning.

- Jeg venter på at spanske myndigheter skal kontakte meg. Dersom guttene er uskyldige og jeg kan hjelpe noen, skal jeg gjøre det, sier Glimt-spilleren.

Tre kvinner har anmeldt flere Leicester-spillere for angivelig voldtekt under lagets treningsopphold i La Manga sist uke. Ni spillere ble arrestert, tre av dem sitter fengslet i Spania.

MØTTE KVINNENE: Ville Lehtinen forklarer overfor den britiske avisa at han hadde sex med et av de påståtte voldtektsofrene på La Manga. Foto: SCANPIX
MØTTE KVINNENE: Ville Lehtinen forklarer overfor den britiske avisa at han hadde sex med et av de påståtte voldtektsofrene på La Manga. Foto: SCANPIX Vis mer