Glimt-spillerne får ikke lønn

Gjelda skal være på 25 millioner, klubben kan gå konkurs.

|||(Dagbladet.no/NTB): I kveld tapte Bodø/Glimt 2-1 mot Fredrikstad i Adeccoligaen. Men det er ikke bare på banen det går trått for Glimt, spillerne har også fått en smekk på lønningsposen.

- Det stemmer at spillerne ikke fikk lønn som de skulle denne måneden. Vi har ikke likviditet. Vi håper å løse dette i løpet av kort tid, men jeg kan ikke si når, sier Frode Thomassen, styreleder i Bodø/Glimt, til Aftenposten.no.

Klubbens gjeld skal være på 25 millioner kroner, ifølge ap.no frykter personer i klubben at det skal ende med konkurs.

På Aspmyra i dag tok Bodø/Glimt ledelsen i dag etter et mål fra Thiago Martins sikre fot. Etter pause klarte gjestene fra Fredrikstad å snu kampen med to fulltreffere fra Celso Borges. Begge fra straffemerket.

Første gang etter 55 minutter etter at Alex Valencia ble felt og sju minutter senere da Johan Lædre Bjørdal valgte å bruke hendene med å stoppe ballen på et skudd fra Hans Erik Ramberg.

Fredrikstad har tre poeng opp til Sogndal med en kamp mer spilt, men ligger fire poeng foran Sarpsborg med like mange kamper på tredjeplass. De to beste rykker direkte opp til eliteserien neste sesong.

KJEMPER: Kåre Ingebrigtsen og Bodø/Glimt kjemper om å beholde kvalikplassen i Adeccoligaen. Samtidig kjemper klubben for å overleve økonomisk. Foto: Scanpix
KJEMPER: Kåre Ingebrigtsen og Bodø/Glimt kjemper om å beholde kvalikplassen i Adeccoligaen. Samtidig kjemper klubben for å overleve økonomisk. Foto: Scanpix Vis mer