Glimt-spillerne irritert på Mini

ULLEVAAL (Dagbladet): Lyn - Bodø/Glimt 2 - 1. Bodø/Glimt-spillerne slår kraftig tilbake mot Minis uttalelser på TV2s «FotballXtra» i går kveld, hvor han hevdet å vite at det skal være mistillit i spillergruppa mot trener Dag Opjordsmoen.

Bodø-laget ligger under nedrykksstreken etter ett fattig poeng på de fire første kampene - og lysere blir det ikke av at den begredelige forestillingen mot Lyn i går kveld i tillegg er klart årsverste så langt.

Som høyt lønnet ekspertkommentator på TV2 brukte Mini anledningen til å kringkaste det han mente var mistillit i spillergruppa. I tillegg la han også til for egen regning at Opjordsmoens tid i Glimt bør være slutt om de gule taper hjemme mot Moss i neste seriekamp.

Uttalelser som ingen av Glimt-spillerne i går ville gå god for.

Mangeårig Glimt-strateg Tom-Kåre Staurvik ble direkte provosert av Minis uttalelser:

- Jeg synes han er feig som kan si noe sånt. Mini er ikke på Glimt-trening hver dag og kjenner ikke til hva som foregår i klubben. Han må lære at han ikke skal uttale seg om ting han ikke er involvert i sjøl, det er mildt sagt en uting, sier Tom-Kåre Staurvik til Dagbladet.

Glimt-kaptein Stig Johansen mener det er mer betimelig å spørre om de er rette spillere på rett plass.

- Vi har full tillit til Opjordsmoen. Problemet vårt er at vi presterer langt under det vi må, sier Johansen - som måtte gi seg etter første omgang på grunn av en influensa som ikke vil slippe taket.

Dag Opjordsmoen kommenterte Mini-utspillet slik:

- Mini må tydeligvis ha mer informasjon om Bodø/Glimt enn det jeg har, for dette er helt nytt for meg.

- Føler du at du har tillit i spillergruppa?

- Ja, ellers kunne jeg ikke hatt denne jobben. Det er umulig å gjøre en jobb hvis du ikke har spillerne med deg.

HAR TILLIT: - Mini må tydeligvis ha mer informasjon om Bodø/Glimt enn det jeg har, sier Dag Opjordsmoen.