Glimt-spillerne irritert på Mini

ULLEVAAL (Dagbladet): Lyn - Bodø/Glimt 2 - 1. Bodø/Glimt-spillerne slår kraftig tilbake mot Minis uttalelser på TV2s «FotballXtra» i går kveld, hvor han hevdet å vite at det skal være mistillit i spillergruppa mot trener Dag Opjordsmoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bodø-laget ligger under nedrykksstreken etter ett fattig poeng på de fire første kampene - og lysere blir det ikke av at den begredelige forestillingen mot Lyn i går kveld i tillegg er klart årsverste så langt.

Som høyt lønnet ekspertkommentator på TV2 brukte Mini anledningen til å kringkaste det han mente var mistillit i spillergruppa. I tillegg la han også til for egen regning at Opjordsmoens tid i Glimt bør være slutt om de gule taper hjemme mot Moss i neste seriekamp.

Uttalelser som ingen av Glimt-spillerne i går ville gå god for.

Mangeårig Glimt-strateg Tom-Kåre Staurvik ble direkte provosert av Minis uttalelser:

- Jeg synes han er feig som kan si noe sånt. Mini er ikke på Glimt-trening hver dag og kjenner ikke til hva som foregår i klubben. Han må lære at han ikke skal uttale seg om ting han ikke er involvert i sjøl, det er mildt sagt en uting, sier Tom-Kåre Staurvik til Dagbladet.

Glimt-kaptein Stig Johansen mener det er mer betimelig å spørre om de er rette spillere på rett plass.

- Vi har full tillit til Opjordsmoen. Problemet vårt er at vi presterer langt under det vi må, sier Johansen - som måtte gi seg etter første omgang på grunn av en influensa som ikke vil slippe taket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer