Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Glimt-talent nærmere Hertha

Hertha Berlin regner med å komme i mål med forhandlingene om Trond Fredrik «Ludde» Ludvigsens (19) overgang innen i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tyske hovedstadsklubben førte i går opp Bodø/Glimt-spissen opp på ei transferliste som de meldte inn til det tyske fotballforbundet. Det gir Hertha Berlin 48 timer å forhandle fram en overgang på, ettersom fristen for innmelding av potensielle spillere gikk ut ved midnatt natt til i dag.

Penger

- Vi kommer til å snakke med Glimt i løpet av de neste to dagene, og håper å komme i mål. Hovedproblemet nå er penger, men vi kommer nærmere dag for dag, sier pressesjef Hans-Georg Felder til Dagbladet.

Treningsleir

Bundesligaklubben er for øyeblikket på treningsleir i spanske Marbella, og det har vært spekulert i at Ludvigsen skulle møte sine nye medspillere allerede der.

Det gjør han ikke, for da Dagbladet snakket med ham i går kveld, satt han fortsatt i Bodø.

- Det er bevegelse mellom klubbene, så vi får se, sier Ludvigsen.

- Er du lei?

- Ja, det har jo holdt på ei god stund nå, så litt lei er jeg, sier han.

12 mill.

Det er ikke Bodø/Glimt-ledelsen, som er i ferd med å få gjennomslag for sine krav om mer penger for det 19-årige stortalentet. Hertha Berlin har tidligere budt 12 millioner kroner for Glimt-spissen, men fikk avslag.

SNART PROFF:</B> Jubeldagene i Bodø kan snart være over for Trond Fredrik Ludvigsen. Overgangen til Hertha går trolig i orden i dag eller i morgen.
Hele Norges coronakart