Glimt-talent vil ikke fornye kontrakt

Krever tillit i startelleveren.

Bodø/Glimt-spilleren Trond Olsen nekter å skrive under ny kontrakt for klubben før de kan gi ham tillit på førstelaget. Det kan ikke Glimt.

– Jeg må tenke på meg selv og min egen utvikling som spiller. Jeg ønsker å bruke tiden til å spille meg inn på laget. Hvis ikke jeg kommer meg inn, ser jeg ingen grunn til å gå i forhandlinger med en klubb hvor jeg ikke har tillit.

- Derfor synes jeg det er feil tidspunkt å diskutere en forlengelse av min kontrakt nå. Jeg begynner å få mange sesonger i Bodø/Glimt nå. Utviklingen har ikke vært som jeg har ønsket i det siste. Derfor må det kanskje et miljøskifte til. Jeg må uansett tenke på hva som er best for meg, sier Trond Olsen til Avisa Nordland.

Sportslig leder i klubben, Tor-Ove Falch, tviler på at spilleren er i stallen i 2006. Glimt har gjort forsøk på å forlenge kontrakten med den lynraske 21-åringen.

– Han har gitt beskjed om at han ikke er interessert i å gå i kontraktsforhandlinger med oss, sier sportslig leder i Glimt, Tor-Ove Falch, til avisa.

Olsen har i hele vinter slitt med å få nok spilletid. Av vinterens 14 treningskamper, har unggutten bare startet to kamper.

– Jeg mangler kamptrening og akkurat det plager meg litt, konkluderer han.

Da serien startet onsdag var han ikke en gang med i den 16 manns store Glimt-troppen.

– Det er ikke noe nytt at jeg ikke er med i troppen på bortekamp. Det har skjedd tidligere også. Jeg må bare akseptere at situasjonen er som den er. Det eneste jeg kan gjøre, er å jobbe som best jeg kan på trening, slik at jeg står best mulig rustet den dagen sjansen byr seg i kamp, sier han.

MISFORNØYD: Trond Olsen nekter å forlenge med Glimt så lenge han ikke får spille for klubben. Foto: SCANPIX
MISFORNØYD: Trond Olsen nekter å forlenge med Glimt så lenge han ikke får spille for klubben. Foto: SCANPIX Vis mer

(ANB)