Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Glimt til semifinalen

Med Bodø/Glimts eneste skudd på mål i 1. omgang ga 18 år gamle Trond Fredrik Ludvigsen laget ledelsen i kvartfinalen mot Lillestrøm. Ett minutt før slutt avgjorde Thor Mikalsen kampen, da han la på til 2-0.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Glimt var svake før pause, men i 2. omgang var laget klart best på banen. På bakgrunn av det som skjedde etter pause vant laget en fortjent seier.

Bodø/Glimt hadde umiddelbart etter pause to store muligheter til å punktere kampen. Først skjøt Ludvigsen via Emille Baron i stolpen, og deretter reddet Lillestrøm-keeperen et forsøk fra hjemmelagets Eivind Eriksen. Glimt-spilleren var alene gjennom, fikk god tid, og burde doblet ledelsen. Også resten av omgangen fortsatte med hjemmelaget som det førende laget.

Første omgang på Aspmyra var ulidelig kjedelig, men Lillestrøm var det minst dårlige laget på banen. Runar Kristinsson var kreativ på midtbanen, og to bevegelige og luftsterke spisser i Arild Sundgot og Sveinung Fjeldstad skapte noen halvsjanser for gjestene.

Bodø/Glimt spilte uten en syk Arild Berg. Eirik Dybendal debuterte for hjemmelaget, uten å gjøre seg bemerket.

(NTB)