Glimt tror Arild Berg blir i klubben

Bodø/Glimt tror Rosenborg har mistet interessen for Arild Berg. - Vi tror Arild vil være Glimt-spiller også etter 31. januar, sier daglig leder Tor-Ove Falch i Glimt.

Rosenborg har en opsjonsavtale som sier at klubben kan kjøpe Arild Berg for 15 millioner kroner før 31. januar 2001. Berg-brødrene Runar og Ørjan har begge hatt stor suksess i Rosenborg. Nå spår Glimt-leder Tor-Ove Falch at yngste bror Arild Berg ikke blir RBK-spiller - i denne omgang.

- Rosenborg har ikke sagt at de skal bruke opsjonen sin, og det forholder vi oss til. Om de sier fra så er jo det greit, men vi har ikke hatt kontakt med dem siden mesterligakampen mot Bayern München i begynnelsen av november, og vi regner med at Arild er Glimt-spiller også i tiden som kommer, sier Falch til Adresseavisen.

Rosenborg-direktør Rune Bratseth avviser at RBK har mistet interessen for Arild Berg. Trolig avgjør Bergs astmaplager om han blir Rosenborg-spiller på nyåret.

- Vi kan ikke ha en spiller som kan trene like lite som det Arild Berg har kunnet tidligere, men fortiden er vi lite interessert i. Vi har ikke mistet interessen for ham, men vi avventer noen nye tester, sier RBK-direktør Rune Bratseth til Adresseavisen.

Rosenborg reiser til Gran Canaria like over nyttår. Det kan være aktuelt for trønderne å invitere med Arild Berg for å se om han fungerer under trening der, eller om astmaplagene slår ut.

- Hvis Arild Berg er interessert, kan det hende vi gjør det. Vi må vurdere situasjonen fortløpende og vi vil fremdeles ha en dialog med Bodø/Glimt, sier Bratseth.

(Dagbladet.no)

BLIR I GLIMT? Arild Berg.Foto: SCANPIX