Glimt vil ha Jamtfall jr.

Fristes av Hoftun.

(Dagbladet.no): Glimt ønsker å forsterke angrepet foran neste sesong, og ser på to nye spillere.

Den ene er en svenske, den andre er sønn av tidligere Rosenborg-keeper Jørn Jamtfall.

Glimt er allerede enige med Rosenborg om en utleieavtale for Michael Kleppe Jamtfall, og nå står det på spilleren sjøl, skriver Avisa Nordland.

- Mye å vurdere

– Det er veldig fristende å spille for Glimt, og ut fra det Erik Hoftun har sagt om satsingen i Glimt i år, ser det veldig bra ut. Men det er mye som spiller inn og som gjør at jeg må tenke nøye gjennom dette, sier den 18 år gamle kantspilleren til avisa.

– Jeg har både kjæreste og familie i Trondheim. Og dessuten har jeg jo plass i Rosenborgs A-stall dersom jeg ikke går til Glimt.

Jamtfall drar til Gran Canaria på en to uker lang treningsleir med Rosenborg til helga. Når han kommer hjem, skal han gi Glimt et svar.

Svenske på prøvespill

I tillegg vurderer fjorårets jumbo i Tippeligaen å hente den svenske spissen Erik Sundin.

26-åringen scoret fire mål og hadde fem målgivende pasninger for Väsby United (tidligere Café Opera) i Superettan sist sesong. Bosman-spilleren kommer til Glimt i morgen for å vise seg fram for klubbens trenere.

– Vi har fått veldig gode rapporter på ham. Han har scoret omtrent 30 mål og hatt like mange målgivende pasninger på rundt 100 kamper. Det er bra, sier sportssjef Erik Hoftun.

HVA JØRN? Michael Kleppe Jamtfall, sønn av tidligere RBK-keeper Jørn, er ønsket i Bodø/Glimt. Her i duell med Daniel Braaten.